2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1841414 بازدید | 290067 پست
نه عزیزم اون کالری اشتباهه  با کالری ۲۲۰۰ مطمئن باش هفته ای یک کیلو کاهش داری ( همه اینجا با ه ...

ممنونم.یه سوال دیگه.من به جای ۲۲۰۰ اگه ۲۰۰۰ سر راست استفاده کنم خوبه؟و اینکه کالری شمار زیره رو من دارم.خوبه؟

خدایا شکرت بابت‌هدیه ای که بهم دادی.❤❤❤❤❤الحمدالله ربّ العالمین🌹🌹🌹❤❤❤
ممنونم.یه سوال دیگه.من به جای ۲۲۰۰ اگه ۲۰۰۰ سر راست استفاده کنم خوبه؟و اینکه کالری شمار زیره رو من د ...

نه زیره خوب نیست 

کالری کمتر مصرف نکن صد تا کمتر اشکال نداره 

توضیحاتو بخوووون 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نه زیره خوب نیست  کالری کمتر مصرف نکن صد تا کمتر اشکال نداره  توضیحاتو بخوووون

چی نصب کنم؟و برای ورزش حلقه چه طوره و چند دقیقه ؟چون همسرم نمیزاره زیاد برم بیرون.

چی نصب کنم؟و برای ورزش حلقه چه طوره و چند دقیقه ؟چون همسرم نمیزاره زیاد برم بیرون.

عزیزم جواب همه ی سوالات تو توضیحات هست لطفا با دقت بخون👈🏻👈🏻 توضیح برنامه 

جواب سوال های ورزشی هم اینجا هست 👈🏻تاپیک ورزش

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
عزیزم جواب همه ی سوالات تو توضیحات هست لطفا با دقت بخون👈🏻👈🏻  توضیح برنامه  جواب سوال ...

باشه ممنونم

گزارش#

ص👈نان جو، عسل

ناهار:آش رشته

میانوعده:شیر، خرما، مویز ، پرتغال 

شام : کوکوسبزی +سالاد و روغن زیتون 

مجازت مصرفی :1640

ورزش: 🌹هستم

@بامدادخمار ،

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
گزارش# ص👈نان جو، عسل ناهار:آش رشته میانوعده:شیر، خرما، مویز ، پرتغال  شام : کوکوسبزی +سا ...

@kiarash_mami @سمیه1396  ‍ 

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
آفرین عزیزم 👏 قرنطینه چی همرو شکوفا کرده🤩 آره راس میگی هر کی بهتر میدونه چه مدلی به خودش میاد ب ...

اره واقعا خداروشکر بتونم رنگ موهم یاد بگیرم عالی میشه😀😂دیگ نیاز ب هیچ ارایشگری ندارم 

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
عزیزم جواب همه ی سوالات تو توضیحات هست لطفا با دقت بخون👈🏻👈🏻  توضیح برنامه  جواب سوال ...

سلام ببخشید عزیزم یه سوال دارم  من وزنم ۸۴ کیلو به روشی که صفحه اول زدیت روزی ۱۵۸۰کالری باید بخورم درست؟و اینکه مثلا روزی یک ربع حلقه میزنم اونو باید اضافه کنم به مقدار کالریم؟

آرامش .. تمام آنچیزیست که بدنبالش هستیم.. پس باهم مهربان باشیم..💞
ان شاالاه من باز ۹۰شدم پریود شدم.قدت چنده؟؟

وای اخی حیفه تلاشتو بیشتر کن از دهه ۹۰ لعنتی بگذری.

من فک میکردم ۱۷۴ هسم امشب شوهرم قدمو گرف ۱۷۶ونیم بودم 😁

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
مرحبا خانم آرایشگر، من دو ماهه بر نداشتم نه که همیشه دخترونه بر میداشتم اوایل معلوم نبود نرفتم آرایش ...

😂قربونت اخی عزیزم.خب خودت یکم مرتبشون کن اونا ک از اینور اونور دورتر از ابرو در اومدنو با موچین بکن خیلی راحته

خوشبحالت،چن وقته تثبیتی؟

نزدیک سه ماه عزیزم 

#کودک_همسری.به شدت مخالف ازدواج زیر 18 ساله م    با تنبیه بدنی کودکان مخالفم.مادری که بچه تو کتک میزنی زخم های جسمیش خوب میشه ولی هیچوقت زخمی که به روحش میزنی خوب نمیشه.                    لطفا کسی رو قضاوت نکنید  
 عااااااااااااااااااا چن تا کم کردی ؟؟ من 3هفتس    

😁😁ععع بسلامتی از اول رژیم ک ۱۲ ۱۳ کیلو کم کردم یک ماهه رو ۹۱ موندم بخاطر عیدو قرنطینه هی فقط خوردیم😪😪