2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836094 بازدید | 290067 پست
واااای چرا اینطوری اومده برام پیامتون؟ 😲 همه چیش قاطیه نفهمیدم چی گفتین اصلا😉😅

آره بعضی وقتا اینجوری میشه تو ریپ که کردی بخونش درس میشه😊

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دراز نشست و بیشتر کنم یا حرکات دیگه رو تامشو؟

عزیزم بستگی به فرم بدنت داره مثلا اگه رانت یا پهلو یا بازو یا هر جای دیگه ت هم چاقه واسه اونا هم حرکت بزن ‌

دراز نشستت خوبه کمش نکن حرکات دیگه هم کم کم اضافه کن 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
عزیزم بستگی به فرم بدنت داره مثلا اگه رانت یا پهلو یا بازو یا هر جای دیگه ت هم چاقه واسه اونا هم حرک ...

زیرشکم و پهلو خیییلی دارم؛ فیله های پشتمم زیاده

الهی؛ مرا آن ده که آن به  ( وزن شروع ۸۰😔  وزن هدف ۶۵😁)

شبتون بخیر مانکنا

پر انرژی شروع کردم پر انرژی هم ادامه میدم 

گزارش#  

صبحانه:شیر و خرما ،75 کالری

م.و :نداشتم 

نهار:ساندویچ خونگی با کاهو و گوجه و خیار شور و گوشت چرخ کرده و قارچ سرخ کرده با روغن کم و سس گوجه،630کالری

م.و.عصر:سیب و خرما و خیار  ،60 کالری

شام :تخم مرغ فقط سفیده و ماست و نصف کف دست نان لواش سبوسدار و خرما،175 کالری 

940 کالری مصرفی 

مجاز 1140 

ورزش یک ربع حلقه و دراز و نشست 50تا و چالش پهلو ده دقیقه :200کالری 

دیگه جا ندارم کالری م و پر کنم 

@مامان_الیساهستم  

@kiarash_mami  

عزیزم اگه ایرادی امروز داشتم خوشحال میشم بگین بهم   

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.

@بامدادخمار  

سلام الهه جونم خوبی؟

دختر گلت خوبه؟ پسر قند عسلت چطوره؟

میگما الهه من الان حدودای 69ام

اولش گفتم 75بشم راضی ام،رسیدم بهش گفتم نه 72،رسیدم گفتم70 الانم میگم 68 ولی مطمئنم اونم راضیم نمیکنه؛ یعنی روانم اوضاعش ریخته ب هم؟

دلم میخواد استخونام بزنه بیرون مثلا رو فرش دراز میکشم دوس دارم استخونام درد بگیره😟😟😟

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      

@بامدادخمار    عزیزم نظرتو بگو بهم 

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.
رژیم پروتئین چطوره؟توضیح میدی عزیزم ؟ورزشتو هم بهم بگو حسودیم بشه😂چندتا میخوری در روز

رژیم پروتئین یه هفته است.صبحانه یک یا دو تا تخم مرغ آبپز،ناهار مرغ ماهی یا گوشت آبپز یا کبابی با نصف لیوان آب کرفس و یه بشقاب سالاد فصل.بعدازظهر نصف موز.شام اگه ناهار مرغ خوردی شام گوشت باشه با سالاد و آبلیمو هم میشه زد.من تصمیم گرفتم فست نگیرم وزنم ضربدر بیست منهای دویست.ورزش هم روزی 40 دقیقه حلقه.طناب و پروانه.و 40 دقیقه قدرتی.این هفته اگه وزنم پایین نیاد شوک میگیرم.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
صبحانه نان پنیر کره نهار استامبولی ۸قاشق شام ماکارونی۴قاشق میان وعده پرتقال نصف  قه ...

من امروز گند زدم ۱۲۰۰ تا خوردم مجازم ۱۱۰۰ هست 

تردمیل و چرخونک و چالشام رو رفتم 

رژیم پروتیین دیگه ممنوعه اینجا 🔫

ببخشید من نمیدونستم.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
سلام عزیزم  تولد گذشتت مباااااررررک 👏👏❤❤😍😍💖🌼🌼💐🎉🎈🎊🎀🎁 انشاالله همیشه دلت شااااد ول ...

عزیز دلمی گلم خیلی خیلی ممنونم❤❤❤❤

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤