2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836094 بازدید | 290067 پست
من دوسال پیش اورژانسی خوردم. یه روزم پری شدم ولی باردار شدم😁

هی وای ،😁😁😁

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما شاالله..... چقدر   ورزششششش😂😂😂 اقا تك پر باش...چند تا چند تاا😅 یه چالش واس شکم ...

واسه همه چی جواب میده؟اخه مشکلم سرتاپاییه بازو ران باس ن شکم پهلو ساق پا 😐😐🤐😟

خدایا شکرت

میگم دخترا سایز کمرو باس ن بذاریم ببینیم بعد دوماه چکار کردیم @فقطخداجون  

@sanaz718  

#کودک_همسری.به شدت مخالف ازدواج زیر 18 ساله م    با تنبیه بدنی کودکان مخالفم.مادری که بچه تو کتک میزنی زخم های جسمیش خوب میشه ولی هیچوقت زخمی که به روحش میزنی خوب نمیشه.                    لطفا کسی رو قضاوت نکنید  
اره گاهی وقتا نه همیشه بیشتر باشگاه میرفتم میخوردم همون دتاکس واتره که تو خگخ گفتم بهتون 

ممنون گلم من امروز استفاده کردم دو لیوان حالت تهوع گرفتم فکر کنم بم نمیسازه

قد ۱۶۰  وزن اولیه ۶۴  وزن فعلی ۶۰  وزن هدف ۵۰ تاپیک سیتارا جونیم😘

گزارش#  

ص👈چای،خرما،

ناهار👈کباب تابه ای بخار پز+نان

شام👈سالاد کاهو+روغن زیتون+یکم سینه مرغ

مبانوعده👈آب هویچ،خرما

ورزش👈یک ربع تردمیل باسرعت ۶،+دمبل شکم و پهلو و بازو 

مصرفی ومجاز: 700

@بامدادخمار   @سمیه1396   @kiarash_mami    ‍ ‍ 

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
ما شاالله..... چقدر   ورزششششش😂😂😂 اقا تك پر باش...چند تا چند تاا😅 یه چالش واس شکم ...

از کجا دان کردی عزیزم ؟؟من داخل فروشگاه پلی سرچ میکنم همین عکسشه ولی فارسی نوشته ورزش در خانه .نمیشه یجوری لینک دانلودشو واسه بفرستی

خدایا شکرت

نه بابا هنوز نذاشتم  چالش داشته باشیم توامضام هم میزارم خب

خب خداروشکر😁

پس چرا بحث عضوگیری و ایناست؟؟؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
ماکارونی نخور ولی (بیتربیتی ِ فیل😂) رو میتونی بخوری اگه بدون روغن درست کنی کالریش خیلی کم ...

😑😑😑😑😑😩😩

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰