2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1841322 بازدید | 290067 پست

سلام .

امروز اولین روز رژیم بود ۹۸۵ کالری مصرف کردم .ورزشم کم بود ۱۵۰ کالری هم سوخته شد 

ان شالله از فردا بیشتر ورزش میکنم .

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

یه سوال کالری هندونه واقعا بالاس؟؟؟؟؟؟    

صد گرمش ۳۰ کالری داره ولی صد گرمش یه تیکه میشه چون اب داره وزنش بالا میشه و تو اون مقداری که ما ایرانی ها میخوریم (کیلویی ) کالریش بالا میشه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام . امروز اولین روز رژیم بود ۹۸۵ کالری مصرف کردم .ورزشم کم بود ۱۵۰ کالری هم سوخته شد  ان ش ...

سلام 

کالریتو حتما پر کن

ورزشت واسه شروع خوبه فعلا  

توضیحات رو خوندی ؟

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
مبارکه چه خوشگله 😍😍  نگو که رفتی سالن کاشت 😭

فدات الهه جون ،ناخونای خودمه قبلن کاورش کرده بودم امروز یکی از دوستام برام طرح خرگوش زد روش و یکمم سوحانش کشید 

سالن نه 😨😨😨

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
سلام  کالریتو حتما پر کن ورزشت واسه شروع خوبه فعلا   توضیحات رو خوندی ؟

کامل خیر 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
کرفس بهتره    چون دکتر کرمانی یه اپ کالری شماری هم داشت فکر کنم اسمش زیره بود کالریه ...

ببخشید زیره کالری هاش زیاد نشون میده یا کمتر نشون میده؟؟

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
فدات الهه جون ،ناخونای خودمه قبلن کاورش کرده بودم امروز یکی از دوستام برام طرح خرگوش زد روش و یکمم س ...

خیلی خوب شده 😍👌منم این طرح هارو خیلی دوست دارم  

اخه ارایشگاه ها گفتم باز کردیم 😕 خدا کنه کسی نره  

خیلی خوب شده 😍👌منم این طرح هارو خیلی دوست دارم   اخه ارایشگاه ها گفتم باز کردیم 😕 خدا کنه ک ...

من عاشق طرح های بچه گونه ام😍😍😍

خدا کنه 🙏🙏

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

گزارش:

صبحانه: 1 کف دست بربری +  10 گرم پنیر + 2 لیوان چایی + 1عدد خرما

میان وعده: 50 گرم میوه خشک

نهار: 1 عدد کوفته تبریزی کوچک + 1 کف دست بربری + 1 لیوان ماست کم چرب

عصرانه : 1عدد نون شیرمال + 2 لیوان چایی

شام: 2 عدد دلمه برگ مو + 1 لیوان ماست کم چرب + 1عدد سیب با پوست

کالری مجاز: 1200

کالری مصرفی: 1100

ورزش: 150 تا طناب

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍