2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836030 بازدید | 290067 پست
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 بچه ها لطفا تو ...

انگشت شصت پا😂😂😂انگشت کوچیکه پای راستم تپله الهه چیکار کنم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم میخوام باهاتون شروع کنم فقط برا این تاپیک عضو شدم😊

سلام عزیزم 

توضیح امضامو حتما بخون 🌺

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
چه خوش اشتهاااااا.میگفتی نه بابااااا😉😁

خورشت اینا راحت تره پیتزا و مرغ سوخاری برا 12 نفر اینا بدبختی داره لامصب😥

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
اره فک کن پیتزا واسه ۱۲نفر ۳ساعت باید فر روشن باشه.

چند بار اومدن درست کردم  از قبل خبر داده بودن منم خودم نون پیتزا میپزم میزارم فریز هر وقت دلمون بخواد یا دوستام بیان  پیتزا درست میکنم. اونجوری کارش کمتر میشه 

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
انگشت شصت پا😂😂😂انگشت کوچیکه پای راستم تپله الهه چیکار کنم؟؟؟

از کمربند لاغری استفاده کن 😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام الهه جون خوندم کامل من خیلی وقته خاموش میخونمتون ولی شرایط شروع رژیم رو نداشتم از امروز شروع کر ...

موفق باشی ❤️

میخوام مثل سری قبل دفترمو بردارم

توش بنویسم وزن هدف 62

و هر هفته وزنمو یادداشت کنم

هرماه هم سایزامو و اینکه امروز از خودم عکس گرفتم روش تاریخو وزنمو زدم تا ببینم 1ماه دیگه چقدر تغییر کردم

انگیزه# یادمه قبلنا از درصد شارژ گوشی واسه خودم انگیزه درست کرده بودم

مثلا شارژ میومد رو 80 میگفتم من بااااااااید بشم 80

و جالب اینجاست وقتی میشدم 79 و شارژ گوشی میومد رو 80 میگفتم هه دیدی ازت جلو زدم🤣😍

میخوام بشم مثل سابق