2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست
چرا کم مصرف کردی؟ خوبه👌😍

حالا تا اخر شب ميوه اينا ميخورم پر شه عشقم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
نه عزیزم نفوس بد نزن .نه خودت داری نه سورنا.  فقط واقعا آدم میمونه از کار این آدم شوهرات کل ای ...

والابخدا. اخه من لعنتی خونه مامانمم رفتم دیروز کاش نمیرفتم. مامانم طاقت نمیاره اگه بگیره زبونم لال وای خدایا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام فدات عزیزم فدات🌺😘خسته نباشی💙 بعد اینکه نوشتی با شام پر میشه بقیه جمله هات قرو قاطیه😐

ممنون گلم😘😘😘

نوشتم ورزش نیم ساعت پیاده روی

یکم رقص

۳۰تا دراز نشست

۳۰تا اسکوات

ورزش دست و بازو نتونستم برم چون دستم صدمه دیده فعلا یه دستی کارامو انجام میدم😓

به حکمتش دل بسپار 🌿

@سمیه1396  

ص:200میلی لیتر شیر قهوه(142کالری)

م:10گ نخودچی،5گ پر زردآلو

ن:31گ بربری،3 ق گوشت و لوبیا،2تا لیوان دوغ پرچرب

م:4تاخرما،3گ کنجد،2تا لیوان چای

ش:2تا ق گوشت و لوبیا،نون تافتون(یک چهارم نون)،یه خیار،نصف گوجه،8گ پنیر معمولی

6تا لیوان آب

مجاز:1382

مصرفی:1151

ورزش:روز دوم چالش ران مبتدی2

50تا درازنشست

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      

سلام

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

@سمیه1396

گزارش#

ص..نان لواش۳۵گ..پنیر یک قوطی کبریت..گردو۱عدد..خرما۲عدد

میان وعده..سیب ۱۰۰گ

ن..استانبولی پلو۱۵۰گ..ته دیگ برنج۴۵گ..باکاهووکلم بروکلی

میان وعده عصر..شیرموز۳۶۰گ

ش..آش بلغور ۳۰۰گ

آب ۱۲ لیوان 

ورزش بازم نداشتم و واقعا وقت نمیکنم انشاءالله کارام تموم بشه حتما حتما شروع میکنم😊💪

کالری مصرفی..۱۱۸۱

کالری مجاز..۱۱۸۴

خداروشکر 🤲

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
والابخدا. اخه من لعنتی خونه مامانمم رفتم دیروز کاش نمیرفتم. مامانم طاقت نمیاره اگه بگیره زبونم لال و ...

انشاءالله هیچکدوم نگرفته باشین عزیزم،، خیلی رعایت کنین تمام جاهایی ک احتمال میدی رو ضدعفونی کن گلم

نگران نباش استرس هم نگیر اما سفت و سخت تمام موارد بهداشتی رو تو خونتون و خودتون انجام بدید، یمدت هم پیش مامان اینا نرو، در خونت هم ب روی هیچکس باز نکن، یمدت خودتونو تو خونه قرنطینه کنید، انشاءالله خیر بگذره و تن تمام مردممون سالم باشه

من الان همین کار رو با خودم کردم 

به حکمتش دل بسپار 🌿

خوبین بچه ها

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

من کلا از زندگی افتادم

کرونای اخمق گند زده به همه چی

فقط در حال الکل زدن و ....

حالم بهم میخوره دیگه

مردم رعایت نمیکنن

بکسره تو حلق ادم ان

چقد پاشم اسپری بزنم بشینم

یه اب نمیتونم بخورم سر کار

خدایاااا

رژیمم از بس بی اعصاب بودم شل کن سفت کن

گند زدم به همه چی

شدم عین خیک بچه ها

@بامدادخمار  

@kiarash_mami  

میخام بازم برگردم پیشتون

بچه ها نمیدونم چرا افسرده شدم انگیزم رفته خیلی کسل و بیحالم رژیمنو دارم خراب میکنم حس میکنم پرخوری عصبی گرفتم کمکم کنید 😭

@مامانجوجوبودم  

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
بچه ها نمیدونم چرا افسرده شدم انگیزم رفته خیلی کسل و بیحالم رژیمنو دارم خراب میکنم حس میکنم پرخوری ع ...

یک) برو اهنگ دکتر ساسی گوش بده کلی باهاش قر بده روحیت باز بشه 

دو) دو ق غ الکل بریز تو غذات روحیت باز باز میشه😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

نری الکل بریزی تو غذات بدبخت شیما

3) هر چی بیسکویت و کیک داری همین الان بنداز سطل اشغال 

4) به این فکر کن که پرنسا دلش میخواد یه مامان باربی و خوشتیپ داشته باشه.

@بامدادخمار   الهه بیا تفنگتو نشون این بچم بده گاو درونش زنده شده الکی میگه انگیزه ندارم