2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835194 بازدید | 290067 پست

بچه ها یکی کمکم کنه نمیدونم چرا نمیتونم مثل شما ها رژیم م رو رعایت کنم امروز فست  بودم تا عصر خوب پیش رفتم غذا رو که دیدم نتونستم جلو خودم و بگیرم اونی که نباید میشد شد فستم خراب شد ورزش که اصلا دست و دلم نمیره شوهرم اکثرا خونست همیشه خدا کار دارم نمیرسم یه ساعت برای خودم وقت بزارم یه راهکاری بدین که خودتون نتیجه گرفتین همش هشت کیلو باید کم کنم اراده شو ندارم

الهه جون میدونم گفتی از مشکلات نگیم و انگیزه بدیم ولی کم آوردم خیلی زود هم کم آوردم خانما کمکم کنید  

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

یه سوال خارج از رژیم جواب میدید دوست جونیاااااا شوهرم خیلیییییی اصرار داره اقدام کنیم برای باردا ...

ببین عزیزم خاسته تو همسرت در الویته ،همه جوانب رو بسنج ببین اگه واقعا از هرلحاظی هیچ مشکلی نیست وفقط بخاطر کروناست منطقی با همسرت صحبت کن تا اتمام شرایط موجود اقدام نکنید ،به شخصه خود من همچین ریسکی نمیکردم تو این مریضی حامله شم

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
یه سوال خارج از رژیم جواب میدید دوست جونیاااااا شوهرم خیلیییییی اصرار داره اقدام کنیم برای باردا ...

سلام عزیزم

اول اینکه برمیگرده ب دوطرف هر دوتون باید بخاین،، من خودم در اقدامم،، الان کروناست، بعدا خدا چه میدونه شاید اتفاقای بدتر باشه شاید نباشه، پس بخاطر کرونا اقدامتو تاثیر نده،، اگر میخای شروع کن گلم اگر نه بگو فعلا آمادگیشو ندارم،،،، 

اگر میخاین با توکل بر خدا اقدام کنین عزیزم

به حکمتش دل بسپار 🌿
بچه ها یکی کمکم کنه نمیدونم چرا نمیتونم مثل شما ها رژیم م رو رعایت کنم امروز فست  بودم تا عصر خ ...

هدفت رو مشخص کن

انگیزه# رو بخون

با خودت قول و قرار بذار

ی رقیب برا خودت تو ذهنت بذار ک بگی بااااااید مث اون بشم و میشم.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
هدفت رو مشخص کن انگیزه# رو بخون با خودت قول و قرار بذار ی رقیب برا خودت تو ذهنت بذار ک بگی باا ...

سلام چطوری 😊😊😊

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
اره منم فقط بخاطر کرونا مخالفم ۱ولی همسرم قبول نمیکنه

تو این اوضاع چکاب رفتن و سنو هزارتا چیز دیگه،بازار وخرید بچه و همه اینا ریسکش بالاست ،خیلی منطقی باهاش صحبت کن

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
ای جااااااااانم منم میخااااام😋😋😋😋😋 خسته نباشی کدبانو جان❤❤❤❤❤❤

سلام عزیزمممم باردار شدی گلی؟

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
سلام چطوری 😊😊😊

سلام نگین جوووونی.

خوبم ستاره سهیل شدی.

تو چطوری. زیاده روی ک نکردی.هنچنان خوش اندامی یا نه؟

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلام نگین جوووونی. خوبم ستاره سهیل شدی. تو چطوری. زیاده روی ک نکردی.هنچنان خوش اندامی یا نه؟

سه کیلو اضافه شدم 🤣😩😒

سلام عزیزم اول اینکه برمیگرده ب دوطرف هر دوتون باید بخاین،، من خودم در اقدامم،، الان کروناست، بعدا ...

راست میگی عزیزم اقدامی؟؟

منم موافق بودم اقدام کنم ولی بخاطر گرونا ترسیدم

منکه همش خونم گاهی اوقات میرم خونه پدرشوهرم و با ماشین خودمون یه دور میزنیم توشهر

فک نکنم مشکلی پیش بباد ولی بازم ترسشو دارم خیلی شرایط سختی شده برام نمیتونم تصمیم بگیرم

سه کیلو اضافه شدم 🤣😩😒

چ بدددد.

عیبی نداره تا ده بیست روز دیگه آبش میکنی میره💪💪