2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836076 بازدید | 290067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم از پریروز 🎈شدم ،حالم خوب نبود دیروز و امروز ورزش تعطیله،از فردا دوباره ورزش میکنم @پسرزمستان ...

عزیزممممم گفتم خبری ازت نیست 

پس خوب استراحت کن 😙😙😙

#کودک_همسری.به شدت مخالف ازدواج زیر 18 ساله م    با تنبیه بدنی کودکان مخالفم.مادری که بچه تو کتک میزنی زخم های جسمیش خوب میشه ولی هیچوقت زخمی که به روحش میزنی خوب نمیشه.                    لطفا کسی رو قضاوت نکنید  
سلام ناهار فستی من 😋😁✋

نوش جان😋

فاطمه جون مگه بازم رژیم میگیری؟!

#کودک_همسری.به شدت مخالف ازدواج زیر 18 ساله م    با تنبیه بدنی کودکان مخالفم.مادری که بچه تو کتک میزنی زخم های جسمیش خوب میشه ولی هیچوقت زخمی که به روحش میزنی خوب نمیشه.                    لطفا کسی رو قضاوت نکنید  

سلام منم از امروز میخوام گزارش بدم کالری مصرفی ۷۵۲سردرد داشتم نتونستم ورزش کنم ولی برای روزاول خوب بود

وزن شروع ۷۰وزن هدف اول۶۵وزن هدف دوم۶۰ وزن هدف سوم ۵۵وزن هدف آخرم۵۰بهم انرژی بدین رژیممونشکنم دوستون دارم
ورزش روز فرمدهی باتسن 😋😊💪 @سمیه1396   @sanaz718 ‍ @پسرزمست ...

آفرین 👏👏💪

منم روز سوم فرم دهی بودم .سیب زمینی آبپزو خرما خوردم 

سلام عشقم عالی مجاز ۱۲۲۲ مصرفیم ۱۰۰۰تا ورزش چی هست😂😂 آب ۸لیوان دلمم خوشه ک کم کنم😎😎😎

کم میکنی. اون 200 تا هم بخور تا وقت هست.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

سلام

گزارش#  

صبحانه

15گرم نان لواش+10گرم پنیر+3گرم گردو+6گرم مویز+چای سبز ودارچین

ناهار

170گرم کاهو

شام

75گرم کوکو سیل زمینی+25گرم نان لواش+300گرم سالادشیرازی

جمع کالری500کالری

مجاز1052

2ساعت پیاده روی

5لیوان آب

مولتی ویتامین

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️

گزارش#  

امروز شنبه ۹۹/۱/۲۳

صبحانه نان پنیر گردو

میان وعده چای و خرما

قبل از ناهار سیب و دو لیوان آب

ناهار استانبولی ۴قاشق

عصرانه یه تکه موز

شام شیر و خرما

جمعا ۷۰۰کالری

امروز ورزش نداشتم

💙شب شراب نیرزد به بامداد خمار  
گزارش#   امروز شنبه ۹۹/۱/۲۳ صبحانه نان پنیر گردو میان وعده چای و خرما قبل از ناهار سیب و د ...

اینحا روووو

همگروهی منووو

من و این همه خوشبختی محاااااله

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
آذر گازت چه مارکی بوده؟ من اسنوا مدل ولنتینو بود بعد از فروشنده پرسیدم چند شده گفت رو 6 تومن البته ...

سینجر هست

فرش اذیت میکنه

لوفرا ایرانی هم خوبه

یکی دیدم تایسیز تو قزوین تولید میشه اونم‌خیلی خوب بود دلم پیششه

شوشو راضی نمیشه

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

گزارش#  

صبحونه نون خودم پز اندازه کف دست

ناهار ۴ ق ته چین مرغ با یک خروار سبزی خوردن

میاموعده سیب و پرتقال

شام هوا

خخخخخ

ورزش نداشتم

شاید بتونم یکم درازنشست برم