2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1841406 بازدید | 290067 پست
سلام عزیزم خوبی  نه اشکال نداره بخور ز

سلام قرررربونت عزیزم🤩😘💐

باشه چشم..مرسی 😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گزارش#  

سلام صبحونه ناهارم یکی شد😑 نصف کفگیر برنج ۳ق خوراک لوبیا_۳کف دست نان 

میانوعده: ۱گز، ۱۰ عددچیپس، ۱فنجان چای ۱ قند، ۱ موز

شام: ۱پرس سالادکاهوخیارگوجه بدون سس_ سینه مرغ سرخ شده با سس۲کف دست نان. م: کیوی

کالری مجاز ۱۱۰۰

کالری مصرفی ۸۸۰

بدون ورزش😓🙈

خدایا شکرت

سلام اسی خسته نباشی گلم.من الان یه هفته دارم با کالری شمار بشقاب پیش میرم.ولی یه سوال هست من میخام از ۷۲برم به نهایت ۵۸.یعنی من روزانه باید۱۳۴۰کالری مصرف کنم ولی من دیگه که خیلی بخورم میشه ۶۰۰کالری.در عوض ورزش نمیکنم فقط در حد انجام دادن کار خونه وشیر دادن به نی نیم واگه لباسی باشه از عمد توماشین نمیندازم وبا دست می‌شورم. حالا شما بگو اینکارا جای ورزش کردن و میگیره؟وبااین اوصاف من هفته ای چند کیلو کم میکنم؟

خدا جونم چشم وامید همه بنده هات به توعه 🤲 اللخصوص منو نینیمو عشقم.🧔👶🧕.رو تو ازمون برنگردون.⁦☺️⁩😘
سلام اسی خسته نباشی گلم.من الان یه هفته دارم با کالری شمار بشقاب پیش میرم.ولی یه سوال هست من میخام ا ...

اگه کالریتو پر نکنی بهد یه مدت استوپ میشی و دیگه کم نمیکنی

ورزش هم اینا حساب نیس روزانه حداقل نیم ساعت هوازی و نیم ساعت قدرتی 

هوازی مثل پیاده روی حلقه طناب پروانه و...

قدرتی مثل حرکات شکم و کار با دمبل و اسکوات و کار با دستگاه و ...

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

@saharbeauty  

@مامانجوجوبودم  

سلام شبتون بخیر عشقا❤اول بگم ک ورزش نکردم😩وللللللی کلی کار کردم هم کوزتی هم کنگر شستم پاک کردم سرخ کردم فریز کردم هم مربا هویج درست کردم هم ی عالمه میوه و خوراکی صدعفونی کردم😢😩

بریم سراغ گزارش 

ناشتا آب ولرم 

صبحانه ۸۸ گرم فیتر+۲۱ گرم لواش+۹ گرم پنیر+۱ لیوان چای

میانوعده هیچی

ناهار ۲ عدد کتلت+۲۵ گرم سنگک+۳۰ گرم سیب سرخ شده+۲ عدد گوجه+۲ عدد خیار شور+۲۰۰ گرم سالاد فصل با سس

میانوعده ۶۰ گرم فتیر(انقد خوردم تا بالاخره تموم شد😂😩) +چای

@سمیه1396  

شام ۱۰۰گرم خورشت کرفس+۱۰۰ گرم کنگر آبپز شده+۴۰ گرم ماست+۲ عدد خیارشور

بعد شام ۴۰ گرم شیرینی نخودچی+۲ لیوان آب هویج🙊

بازم زد بالا ۱۶۰۰ کالری 😣

پوستی هم فقط تونر 

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
سلام اسی خسته نباشی گلم.من الان یه هفته دارم با کالری شمار بشقاب پیش میرم.ولی یه سوال هست من میخام ا ...

درضمن این کالریت با ۲ روز فسته که فستم یعنی دو روز یعنی شنبه و سه شنبه ۵۰۰ کالری میخوری اگه اینو نمیتونی باید ۱۲۴۰ مصرف کنی روزانه. 

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
اگه کالریتو پر نکنی بهد یه مدت استوپ میشی و دیگه کم نمیکنی ورزش هم اینا حساب نیس روزانه حداقل نیم س ...

واقعا اینا تاثیر نداره😔 آخه تو آپارتمان طناب چجوری بزنم اونم تو این وضعیت و باشگاهها.

خدا جونم چشم وامید همه بنده هات به توعه 🤲 اللخصوص منو نینیمو عشقم.🧔👶🧕.رو تو ازمون برنگردون.⁦☺️⁩😘
واقعا اینا تاثیر نداره😔 آخه تو آپارتمان طناب چجوری بزنم اونم تو این وضعیت و باشگاهها.

منم آپارتمانم پیاده روی و حلقه میزنم پروانه میرم. قدرتی ها هم با اپلیکیشن های چالشی میرم

@saharbeauty     @مامانجوجوبودم     سلام شبتون بخیر عشقا❤اول بگم ک ورزش نکر ...

نوش جونت دوسی،خسته هم نباشی ،منم تازه کنگر و مربامو تموم کردم😥

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

لباسارم بنداز ماشین بشوره بعد ی مدت دستات خراب میشن

لباسارم بنداز ماشین بشوره بعد ی مدت دستات خراب میشن

خخخ آره خب فک کردم تاثیر داره انرژی بزارم😅دیگه میندازم ماشین