2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829148 بازدید | 290067 پست
مرسی واقعا تلاش میکنم تو دوماه کم کنم.از دیروزشروع کردم خداکنه بتونمو رژیممو نشکنم

تومیتونی#  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
یکی بیاد رقیب من بشه😭😭🤕

امضات را درست کن

که اطلاعات را بقیه بتونن چک کنند که راحتتر رقیب پیدا بشه

وزن شروع.. وزن الان.. وزن هدف.. قد

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رژیم شوک  هستم عزیزم  امروز روز دومم

اهااا...

موفق باشی...💪

جدييييي🙈🙈🙈💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 شماره ١ ميشه ٣٦/٣٨ شماره ميشه ٤٠/٤٢ با توجه به وزنت گفت ...

نمیدونستم مرسی ک گفتی عزیززززم😘😘😘

بین ۱ و۲گیر افتادم شدم ۱٫۵😂

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام فرخنده جونممم چطوری😍😍 آوا گلی چطوره😍😍نی نی خوبه؟؟😋😋 وای ماشالله ماشاالله.چطوری رعایت میک ...

سلام عزیزدلم مرسی قربونت برم توخوبی؟؟؟😘😘😘نی نی هم خوبه خداروشکر جفتم پایینه ولی یواشکی ورزش میکنم😂😂

کالری شماری میکنم کالری تثبیت حدود ۷۰۰ کالری هم اضاف میخورم ولی سبزیجات و همه چی تو رژیممه نوشابه و قند مصنوعی و بستنی و شیرینی و سرخ کردنی هم اصن نمیخورم..😍😘خدا کنه بتونم بگیرمش تا زایمان 😂😂

📣📣📣📣📣📣

بچه های عزیززز

امضاتون را درست کنید که اینجوری راحتر میشه اطلاعاتتون را چک کرد و رقیب پیدا کرد......🌸🌸🌸🌸

وزن شروع... وزن الان.... وزن هدف..... قد

فدای تو ولی شکمم بدجور ورم کرده هرکی میبینه فکر میکنه ۵ ماهمه نمیدونم جریانش چیه🙄🙄🙄وزنم همونه ولی ...

دختره یا پسر ؟؟😌

نمیدونستم مرسی ک گفتی عزیززززم😘😘😘 بین ۱ و۲گیر افتادم شدم ۱٫۵😂

😂😂😂😂😂😂😂😂

منم اينجوري ام بدنم سايزش ٤٠ شده

بازوهام اگه تنك باشه مدل استين لباسه ٤٢ عه😁😁😁

اگه مدلش گشاد باشه مشكلي ندارم

قبلا هم لاغر بودم همين مشكلو داشتم ولي ميگردم استين گشاد پيدا ميكنم كه ٤٠ بگيرم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘