2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1840031 بازدید | 290067 پست
سلام عزیزم، خوبی، بچه هات خوبن😍😘

سلام عزیزم قربونت 😘😘❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
بچه ها من امروز خواب میدیدم یه بچه بغلمه اینقد فسقلی بود 😍کوشولو بود😘

قراره به زودی مامان بشی ان شاء الله 😍😍😍😍

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای یا خدا شیر میدی منو ببخش😭😭😭😭😭

خخخ نه بابا شوخو کردم نوش جونت😘😘 

شیرمم خشک شده البته 😢

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
بچه ها من امروز خواب میدیدم یه بچه بغلمه اینقد فسقلی بود 😍کوشولو بود😘

ای جونم ایشالا زود مامان میشی 😍

ای جاااانم. بده بخوره. همه کیک و نقل و شکلات فدای ی تار موهاش. 😘😘😘😘. بده بترکونه واسه خودش. لذت ...

آخه نمیخوره که کیک میدم  ریز ریز میکنه به پاچیدن علاقه داره به خوردن نه  زندگیمو ترکونده هااااا🤒🤒🤒🤒

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
قراره به زودی مامان بشی ان شاء الله 😍😍😍😍

واااااای یعنی میشه😍😍اصلا یه حسی داشت تا حالا تجربش نداشتم با اینکه خاب بود اما همش فکر میکردم واقعیه😍😍

از اونموقع تا حالا پکرم انگاری دارم دنبالش میگردم😔

به حکمتش دل بسپار 🌿
خدا نکنه😘😘😘😘😘 اینقدر اعصابم امروز خورد شد ترکوندن😒😒انگاری بدنشون میخاره😐

والا بخدا

حداقل کاش دلیلشو میدونستیم 

عیبی نداره عزیزم. تا الان مجاز بودی حالا یکی دوبار چیزی نمیشه. منم ورزش فعلا ندارم. ولی امروز رفتم پیاده روی. 

میگم از امشب فقط کالری مجاز و دریافتی مون رو بگیم. حس و حال قبلی گزارش دادن رو نداریم فعلا.

فدات بشم عزیزم. خودت کجایی هستی.نکنه کرمانشاهی.

ریپ نشدی

@فندق_فسقلی  

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
خخخ نه بابا شوخو کردم نوش جونت😘😘  شیرمم خشک شده البته 😢

وای چرا؟ منم تا چهار ماه  دوشیدم دادم خورد آنقدر مک نزد خشک شد خیلی خوب لاغر میشدم 😭

گزارش#  

صبحونه:فتير محلي+٣ گرم كره

ناهار:١٠٠ گرم كته+٣٩ گرم قيمه خشك

عصرونه:يك ليوان چاي+گز+يدونه گوجه

شام:قيمه+نون لواش

كالري مصرفي:٦٩٩ 

@mamanali95 رقيبه خوشگلم بنظرت من فست ٥٠٠ نميتونم همين ٧٠٠ يا ٨٠٠ تاييو با فرمول جديد بگيرم؟

اخه مجازمو با فرمول قبلي ام فستم جديد😁😁😁

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
آخه نمیخوره که کیک میدم  ریز ریز میکنه به پاچیدن علاقه داره به خوردن نه  زندگیمو ترکونده ه ...

فدای سررررررش. 

بذار حال کنه واسه خودش😄😄

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
عیبی نداره عزیزم. تا الان مجاز بودی حالا یکی دوبار چیزی نمیشه. منم ورزش فعلا ندارم. ولی امروز رفتم پ ...

آره عشقم فکر خوبیه اصلا حال و هوا طوریه ک حال آدم بد میشه

ن گلم من خوزستانم، یبار اومدم کرمانشاه دوسداشتنی و صمیمی و عالی هستین

به حکمتش دل بسپار 🌿