2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829148 بازدید | 290067 پست
فدای تو گلی❤❤❤😍😍😍😍ماهم خوبیم فدات اره میدونم این مردا هممممش خونه بودن هلاک شدیم😩😩😩😩😩 به ح ...

ممنون عزییییزدلم لطف داری زیبا جونی😘😘😘همچنین😘😘😘

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@سمیه1396 سلام به نظرت من فردا وزن کشی بکنم؟

چون نزدیک پری ام و ورم دارم

همین امروز یا فردا دیگه باید بشم

میگم وزن نکنم بیشتر نشونم بده بخوره تو ذوقم😐

سمیه حالا استرس اومده سراغم اگه این هفته هم همون عدد 50 لهنتی رو ببینم چه کنم؟ 

چون مرتب ورزش داشتم این هفته رو

مرسی بچه ها خدا رو شکر برگشت من از امروز شروع میکنم امیدوارم منم مثل شماها کم کنم 

طبق صفحه اول پیش بری، حتما کم میکنی

تومیتونی#  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396   سلام به نظرت من فردا وزن کشی بکنم؟ چون نزدیک پری ام و ورم دارم همین امروز یا فر ...

از این افزایش متابولیسم ها چیزی میخوری

سوخت و ساز بدنت باید بره بالا...

سرکه سیب را امتحان کردی؟؟؟؟

اگه ورم کردی که اصلا وزن نکن،

بزار بعد پری وزن کن.. تو پری هم حسابی رعایت کن و سالم خوری کن که اگه اینهفته هم کاهش داشته باشی، زیاد نشه و‌بر نگرده...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
😍😍😍اره همه رو خوندم و برنامه نوشتم برا خودم امروزم فست ام 

امضای استاتر را هم بخون

فستت را برای شروع  هم میتونی ۷۰۰ ببندی .. 

الهه جان سلام سال نو مبارك يه سوْال داشتم عزيزم من الان به وزن هدفم رسيدم ولي طبق صفحه اول برنامه كرفس كه كالري تثبيت رو نشون ميده 

و طبق محاسبه فرمول شما براي تثبيت حدود ١٦٠ كالري بينشون تفاوت هست ميخواستم بدونم اين تفاوت براي چيه  و كدوم دقيقتره 

بازم ممنون كه وقت ميزاري عزيزم 

@بامدادخمار  

وزن شروع 

سلام بامداد عزیز روز بخیر،من ۵ماهه زایمان کردم والان ۸۷کیلو هستم با قد ۱۶۰،شیر خودمو میدم به بچم و روزی سه وعده غذای کمکی.به شدت از واقی خسته و آسیب دیدم‌.میخوام بدونم منم میتونم اینجا رژیم بگیرم؟چند کالری مصرف کنم که وزنم بیاد پایین و شیرمم کم نشه؟اگه نکته ای میدونید بهم بگید‌‌.

🖤