2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1839985 بازدید | 290067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلااااااام✋

گزارش

13 به خانه

کرونا به در

رژیم چه بشه این وسط خدا میدونه🤨😅

صبحانه 👈 هیچی

ناهار 👈 شامی کباب 20 گرم + نان ماشینی 6 گرم + سالاد کلم و کاهو با سس حدود100 گرم

میان‌وعده ناهار 👈 وااااای یعنی خیلی خودمو کنترل کردم ولی اصلا چیزای سالمی نتونستم بخورم🤪بستنی یک نصفه 25 گرم + ساعاتی بعد یکدونه بستنی قیفی کامل 88 گرم + ویفر کاکایویی یک گاز😁شد حدود 5 گرم

شام 👈 پیییییتزا 250 گرم🍕🙈

بعد هم دسر 🥧🔫😐 

مثلا از صبح خودم رو نگهداشتم که بعد 1 ماه هوس دانه ای یک دل سیییر پیتزا بخورم ولی بازم کالری زد بالا 100 تا

آب 7 لیوان ✖️

ورزش ها 👈 200 بپر بپر + یک کم تمرین حلقه + چالش ران روز استراحت بود ولی چالش بازو و شکم و کل بدن سطح مبتدی 2 رفتم(خیییلی کمه ورزش ها همش با هم زیر 100 تا کالری میسوزونه🤨بزم یک سطح بالاتر؟؟؟) +250 تا ساق پا 

چون زیر شکمم سمت راست درد گرفت دیگه نتونستم ادامه بدم

میدونم گند، زدم میدونم👈🔫😐

سلام دوستان دیروز و امروز رو رعایت نکردم واسه همین گزارش ندادم احتمالا واسه یکشنبه دوهفته دیگه وزن کشی کنم از فردا با گزارش همراه شما هستم دیروز ورزش زیادی داشتم که امروز نه متاسفانه 😖اما قطعا فردا روز بهتر و پرتلاش تری خواهد بود امیدوارم فقط بتونم ورزش هامو انجام بدم اخه وقتی میری سر کار خیلی سخته اما باید ممکن باشه🙂

سلام دوستان، من تازه این تاپیکو دیدم،میتونم عضو بشم؟

سلام عزیزم.توضیحات امضای استارتر رو بخون و شروع کن

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلااااااام✋ گزارش 13 به خانه کرونا به در رژیم چه بشه این وسط خدا میدونه🤨😅 صبحانه 👈 هیچی ناه ...

نوش جوووونت. عیبی نداره اگه از کالریت زدی بالا فردا جبران کن.

اگه تازه شروع ب ورزش کردی همون مبتدی رو برو و یواش یواش زیادتر کن ورزشاتو. ولی اگه قبلا هم ورزش میکردی برو یه سطح بالاتر

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلام دوستان سال نو مبارک و سیزده تون بدر🌹🌹 تبریک به دوستانی که کاهش وزن داشتن و دوستانی که دارن ت ...

سلاااام مارال جوووون خوبی عزییییزم سال نو مبارک🌸🌸

الهیییی بمیرررم چرا بستری شده؟😭😭😭😭😭

انشالله ک هر چ زودتر حالش خوب میشه براش آیةالکرسی خوندم😥😥😥😥

گزارش#  

ص: نان+پنیر

ن: آش رشته

م و: خیار+نسکافه+بادام زمینی

ش: پلو+خورش قیمه+سالادفصل+ماست

متاسفانه تایم خوابمون به هم ریخته مجبور شدم شام پلو بخورم.

ورزش❌ 🎈

آب💚 6 لیوان

کالری مجاز        1300

کالری مصرفی    1245

@فندق_فسقلی  

سلام به همگی ، ببخشید وضعیت امروز قابل گزارش نیس ،😥😥😥به امید خدا از فردا دوباره سفت سخت شروع میکنم🤗🤗🤗

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
گزارش#   ص: نان+پنیر ن: آش رشته م و: خیار+نسکافه+بادام زمینی ش: پلو+خورش قیمه+سالادفصل+ماس ...

سلام عزیزم، عالی، اما وقتی پریودی سعی کن ماست نخوری رحمت رو سرد میکنه گلم تا ۳روز ماست و سرکه و گشنیز و ترشیجات نخور

گزارش#  

صبحانه دمنوش، شکلات تلخ(۲بعدظهر) ساعت همچی بهم خورده

ناهار ۲قاشق آشرشته، ۱لقمه بادمجون، ۱قاشق ماست

شام جوجه، گوجه کبابی

میانوعده، متاسفانه چند دونه پفک، تخمه، دمنوش، چای

آب ۹لیوان 

مجاز ۱۲۲۲، ک ۲۰تا بالا رفتم ۱۲۴۲شد

ورزش نداشتم در حال سیزده بدر در خانه بودیم 😁😁

به حکمتش دل بسپار 🌿