2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1839233 بازدید | 290067 پست
چند وقته رژیمی؟؟؟ چقد بودی؟؟ چقد شدی??

تازع 6 روز از شانسمم بریودم 6 روزو ... ولی خدایی سایز کم کردم 

گروه   زرد ..وزن قبل بارداری 58 // وزن شروع 77/ وزن فعلی؟؟هدف 55 //  من میتونم همیشه سر 5 ماه باید بتونم بسم الله ...

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خوبه عالیه!! ورزشات چی چیه؟؟ 

دو ... حلقه تازه هم طناب و بروانه  اینا شروع کردم روزی 1/50 ورزشمه ..

گروه   زرد ..وزن قبل بارداری 58 // وزن شروع 77/ وزن فعلی؟؟هدف 55 //  من میتونم همیشه سر 5 ماه باید بتونم بسم الله ...
خوبه خوبه

فداتم ک من کلا عاشق ورزشم 4 سال بخاطر بسرام نشده ورزش کنم کوچولوعن الان دیگ باهم ورزش میکنیم

اما معلومه خیلی با اراده ای،چقدر ببین کم کردی😘😘😘😘👏👏👏👏

♥️⚘قربونت

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
از کی باید برنامه بگیرم فدات 

صفحه اول استاتر بخون بعد برو به تابیکای قبلش سری بزن سوال داشتی در خدمتیم

گزارش#  

صبحانه، نون پنیر گوجه خیار

ناهار_______

میان وعده شیر،بادام

شام نان ماست

مصرفی ومجاز۷۰۰

ورزش تردمیل و دمبل 

@kiarash_mami  

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
تواین وضعیت کرونا اکه باردار باشم چی...☹😑😔

😑😑😑😑نمیدونم 🤕

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
ماشاالله خانم هنرمند ومهربونی هستی👌🏻♥️♥️⚘

فدای تو بشم عزیزدلم،شما لطف دارین🙏😍😚😚

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒