2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1839233 بازدید | 290067 پست

@بامدادخمار  عزیزم یک دو تا سوال من رژیم های شوک رو کجا میتونم ببینم و اینکه من تا جایی ک شما گفتین متوجهم شدم که برنج در هفته فقط سه وعده و شبا هم اصلا برنج نخوریم و اینکه اگر نون میخوابم بخوریم چ شب چ روز در حد کالری مجاز اوکیه درسته ؟؟؟ ولی یک خانوم نوشته من فلان مقدار گرم نون خوردم و اینا مگه مقدار گرم نون هم محدودیت داره ؟ مگه بر حسب کالری مجاز روزانه نیست ؟

ترشحات ذهنی یک برونگرا .. زندگی چایی تلخه،منم عاشق چایی ، کیک شکلاتیشو تو میاری؟🍪☕️☁️

گزارش#  

ص،نان سنگک +نیمرو

ناهار سوپ‌

میانوعده،بستنی🙊🙊🙊

شام، خورشت قیمه+سالاد

کالری مجاز ۱۶۴۰،مصرفی۱۶۰۰

ورزش نیم ساعت تردمیل ، کار با دمبل 

@سمیه1396‍  ‍ ‍ 

@kiarash_mami     ‍ 

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها یکی از دوستای نی نی سایتی من داستانهای واقعی مینویسه و تاپیک میزنه خیلی قشنگن من این روزا میخ ...

عزیزم منو تگ میکنی لطفا

هیچ وقت زورم ب زور دنیا نرسیده پس خودم و زدم ب دیوونگی:))

بچه ها  من  دوسه هفتس دارم طبق  برنامه پیش میرم  زیاد  کم نشدم  انتظار داشتم  با روزی یک ساعت ورزش حداقل  دوکیلوکم شم  خیلی گریه  کردم  

ای دادبراسیری کزیادرفته باشدصیادرفته باشددردام مانده باشد

سلام خانما اینو از کجا دان کردین؟

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
سلام دوستان صبح روز فستتون بخیر🙌🙌🙌🙌🙌🙌

من دیشب افت فشار و قند داشتم چای سبز و دارچین بهم نساخت از دیشب سردرد گرفتم هنوز خوب نشدم امروز نمیتونم فست باشم😢

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
باشه به وضعیت خودت بستگی داره،اگه توان نداری امروز نگیر،

چیکار میکنین افت قند ندارین؟من کلا سابقه دارم زود فشارم میفته

باشه به وضعیت خودت بستگی داره،اگه توان نداری امروز نگیر،

ببخشید ورزشارو از کجا محاسبه میکنید؟

دوستانی که کم کردین ریزش مو نگرفتین؟؟

اوایل رژیم گرفتم اونم خیلی کم،بعدا تموم شد،مولتی ویتامین بخور و اگه مواد غذایی سعی کنی به جا استفاده کنی،همه چی به اندازه به بدنت برسه،ریزش نمیگیری،

اوایل رژیم گرفتم اونم خیلی کم،بعدا تموم شد،مولتی ویتامین بخور و اگه مواد غذایی سعی کنی به جا استفاده ...

ممنون عزیزم.باید یاد بگیرم چجوری بخورم