2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829300 بازدید | 290067 پست
@مامانجوجوبودم     🙄😂🤦‍♀️

😁👏👏👏👏عالیه مامان نمونه

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
همش گشنمه و ضعف دارم خیلی شیکمو ام 😭😭😭😭😭😭😭امان از روزی که استرس هم داشته باشم😭😭😭😭

عزیزم خیار گوجه کاهو و هویج و اینا تو یخچال داشته باش ضعف داشتی از اونا ک کالری کمی دارن بخور...وقتی استرس داری و عصبی میشی پاشو خونرو جمع کن با حرص هی بساب هی بساب وقتی ازوم شدی ن عذاب وجدان خوردن داری ی خونه تمیزم بهت چشمک میزنه😍

امضات چقد ناراحت کنندس😢😔

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلنوش دو سال و چهار ماهشه. منم گفتم فعلا تا ده روز شبا پوشکش میکنم بعد دیگه شبا پوشکش نمیکنم هر چند ...

ماشالله بزرگه پس زودتر یاد میگیره نگران نباش 

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 

سلام به همگی 😘✋

وزن هفته پیش۶۸

این هفته ۶۸/۵۰۰   بخاطر ورزش نکردن ۵۰۰ گرم اضافه کردم یکمم یبوست دارم..که از امروز شروع میکنم به ورزش امید به خدا..

@سمیه1396

وزن#

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
اره اتفاقا اب سردم میگیرم دیروز که یه بارم تو دشویی جیش نکرد شبم پوشکش کردم چون گلنوش شب تا صبح خیلی ...

عیب نداره پسرم منم اینجوری بود جیش روز عادت کنن بگن برا شبم دیگه یادشون نمیرع فقط شبها آب کمتر بده که کمتر جیش کنه

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
عالی هستی گلم انشالله روز به روز بهتر و موفق تر😍 من ترازو ندارم،سفارش دادم هنوز به دستم نرسیده😕😕 ...

مرسی گلم

شماهم موفق باشی همیشه ان شاالله به زودی به وزن ایده الت برسی

ترازو خونگی خیلی بهتره اینکه همیشه با یه لباس ویه ترازو خودتو وزن کنی خیلی دقیقه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
وااای چقد پیداس که خوشمزه ن عاقاااا😍😋😋😋😋 چه خبره همه شیرینی نخودچی درست میکنن؟؟ آسونه مهدیه؟؟ ...

اره اسونه مرضیه جون من هیچیم نداشتم برای تزیین با داچین😑

عید بیده دیگه😅😅

اگه روغن جامد داری یا روغن کرمانشاهی با اونا ترکیبی بزن عالی میشه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
واسه تو عالیییی شده👌👌👌👌👌 من فقط الک کردم آردو استراحتم ندادم

قربونت♥️🥰

اشکال نداره دفعه دیگه بهتر درست میکنی

مهدیه دورکمرت عالیهههههه چجوری کمش کردی؟

من با حلقه وچالشای شکم 

مخصوصا قسمت متوسط وسختش رومن خیلی جواب داد

اولا خیلی حلقه میزدم الان کمتر ولی چالش هارو یک رو درمیون میرم یه روز شکم یه روز ران وبازو

خییییلی عالی کم شدی مهدیه افرین بهت❤❤❤😍😍😍😍😍😍

قربونت بشم عزیزم

دیروز خواهرم یه عکسهای چاقیمو برام فرستاد شوهرم باورش نمیشد این من بودم میگفت فتوشاپه🤣🤣🤣

خداییش شکمم خیلی گندهههه بوده

باید فعلا قدرتی کار کنی.ک چربیش اب شه بعدا بری فرمدهی.چون فرمدهی حجم میگیره و بزرگ میشه. منم از فرد ...

خب من خیلی وقته که قدرتی کار میکنم ولی هییچ تاثیری ندیدم🙁

نمیدونی شما که اشکال کارم کجاس؟ 😉 

ببخشید عزیزم ازت زیاد سوال پرسیدم🙈

تازه یه روزه مهدیه تو دشویی راحت میاد ولی اونجا هر چی اب به اونجاش میریزم جیش نمیکنه. دوبار تا جیش ...

😄😄😅از دست تو شکوه

بمیرم براش خب تازه ۱روزه ولی اگه دیدی همکاری نکرد تا ۱هفته دیگه میخوای دو سه ماه دیگه صبر کن

ولی اخرش یاد میگیره 

محیاهم تا صبح یه خندق شاشیده

چ خوب منم هرروز حلقه میرم و چالش شکم برم سایز کنم بیام💃💃💃💃

🤩🤩منم تگ کن