2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1838895 بازدید | 290067 پست
عزیزم تو رژیمت حتما باید هر روز لبنیات یک قاشق روغن زیتون و کمی بادام مصرف کنی اینا هم کالری رو پر م ...

مرسی الهه جونم ممنون از اینکه وقت گذاشتی اینقدر کامل راهنمایی ام کردی 

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گزارش#  

صبحانه،نان خیار گوجه، پنیر

ناهار _____

میان وعده:بادام، خرما

شام :تن ماهی

ورزش نیم‌ساعت تردمیل +دمبل پهلو شکم

کالری مصرفی ۷۰۰،مجاز ۷۰۰

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
منو اشتباه تگ کردی😑😒🤪 عالیه افرین😍😍😍😍😍😍😍😍😍خسته نباشی 🤗🤗❤❤

مرسی گلم ممنونم ازت😍😍

وایی ببشید😬😬😬

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰
این الان درسته؟منکه همچی خوردم ولی هنوز جا داره چرا

عزیزم امضای استارترو دقیق و با دقت بخون لازم نیس ک با کالری مانکن اهمیت بدی اون کالری تثبیت وزنه ن کاهش❤

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
مرسی گلم ممنونم ازت😍😍 وایی ببشید😬😬😬

خواهش میکنم❤🤗

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
وااای شما خیلی خانمی ممنون از لطفت

خواهش میکنم عزیزی❤🌺

عزیزم امضای استارترو دقیق و با دقت بخون لازم نیس ک با کالری مانکن اهمیت بدی اون کالری تثبیت وزنه ن ک ...

چرا من امضاشونو نمیبینم😢 بلد نیستم چرا

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/

❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ 

خانومای باربی و  مانکن  تاپیک😍

کسی برای تیرگی زانو و آرنج تجربه ای داره؟؟؟؟ خودتون یا کسی از فامیل و اشناهاتون؟؟ 

به شدا نیاز دارم به راهنمایی و تجربتون😩

ممنون میشم بهم بگین😌💜💙

ی سوالم پرسیدم  میشه اونم جواب بدی😁ک سوئدی و شنا و قیچی رو باهم بریم سینه چی میشن؟!؟ شرمندتم ...

دشمنت عزیزم. خوب چیزی میشه😂😂.

حالتش خوب میشه. با شنا دیوار و سوئدی حجم میگیره.با قیچی چربیهاش اب میشه.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..