2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836057 بازدید | 290067 پست

عزیزم ی مشکلی برام پیش امده نمیتونم گزارش بدم فعلا. دعا کن مشکلم حل شه توروخدا😢

@فندق_فسقلی  

شرمندتم بخدا

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
دلم بفک میخااااد من کالریمو که 1400 تاس با زور بر میکنم در صورتی که تا دیروز 2000 تا رو هم بر میکردم ...

در حد کالریت باشه اشکال نداره بخور

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واس منم خیر بده بهش خدا امروز رفت😩😩داشتم کلافه میشدم ولی میدونم چندروزدیگه میاد باز ور دلم😐🤦‍♀️ب ...

والا بخدا من واسه اینهمه زندگی مشترک امادگی ندارم به من گفته بودن صبح میره شب میاد 😂😂

زیبا همش در عرض چند ثانیه اتفاق افتاد سرعت منم زیاد بود اصلا یهو شوک شدم نتونستم درست تصمیم بگیرم 

کاش حداقل کمک میکردم میذاشتنش تو ماشین یارو یا زنگ میزدم اورژانس یا شماره پلاک ماشینه رو برمیداشتم ☹️ الان باز عذاب وجدانم بیشتر شد 😭😭 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام عزیزم قربونت😘  افرین خیلی خوب کم شدی👌  خودت میگی اشتهات زیاد شده اگه زیاد تر از ک ...

بامداد جونم یه هفتست از پریودم گذشته من ۸۴.۸ بودم هنوز رو ۸۵.۸ موندم رژیم شوک جواب میده؟

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 
عزیزم ی مشکلی برام پیش امده نمیتونم گزارش بدم فعلا. دعا کن مشکلم حل شه توروخدا😢 @فندق_فسقلی &nbs ...

سلام فدات بشم، خدا نکنه مشکلی داشته باشی، چشم عزیزم الهی زود زود رفع شه،،، بم خبر بده مشکلت حل شد ناراحت شدم 😢😢😢

باشه عزیزدلم منتظرتم😘😘😘

ایشالا دلت آروم آروم باشه🌹🌹🌹🌹

به حکمتش دل بسپار 🌿
مگه جرات داری قهر باشی 😄🔫 بالاخره چند چندی 😂😂😂 ولش کن دوست منو اذیت کنه اسمشو نمینویسم 😈

اصلا جرأتشو ندارم😂😂😂😂😂

خو اذیتم میکنه یعنی قرنطینه ایم، بعدش خودش میخنده،، بذار چند کیاو چاقش کنم حالش سرجاش بیاد😍😍😍

دلم برات تنگ شده عشقم این چند روز نبودی😘😘😘😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿
عههه بسلامتی عزیزم فکر‌کنم‌طرفای شما که گرم تره زودتر میرسه😄

آره عزیزم،،، ریا نباشه اصل باقله محصول شهر ماست و مردم شهر ما ب خوردن باقله معروفن😂😂😂

جات خالی امروز باقلا پلو با مرغ درستیدم ترشی مخلوط و ترشی سیر هم خودم گذاشته بودم زدیم بر بدن 😋😋

به حکمتش دل بسپار 🌿
شله شله شل!!!!!!!!!!!!!! ای کاش مثل قبلا سختگیری کنی و گروه و گزارش باشه 

بعد بگن اخلاق خوش ازت ندیدیم 😅😅

باشه عزیزم فعلا بخاطر عید و قرنطینه گودی ها تو خونه ان خیلی نمیشه اجبار کرد ولی خودم میخوام ورزش جدی انجام بدم هر روز اعلام میکنم هر کی خواست باهم هماهنگ باشیم سختگیری هم مثل قبله 😎🔫

بامداد جونم یه هفتست از پریودم گذشته من ۸۴.۸ بودم هنوز رو ۸۵.۸ موندم رژیم شوک جواب میده؟

اره شوک بگیر و کاملا رعایت کن ورزشهات رو هم شدت و مدتش رو عوض کن 

اصلا جرأتشو ندارم😂😂😂😂😂 خو اذیتم میکنه یعنی قرنطینه ایم، بعدش خودش میخنده،، بذار چند کیاو چاقش ...

موافقم چاقش کن 😈🔫

قربونت عزیزم منم دلم تنگ شده بود 😘😘❤️❤️❤️❤️

@kiarash_mami  

سلام رقیب خوشگل❤️

اینم گزارش روز سوم

ورزش هم 

دراز نشست ۵۰

شنا روی دیوار ۳ ست ۲۰تایی

پروانه ۵۰

چوب و پهلو ۲ست ۲۰تایی

حلقه ۲۰مین

رقص نیم ساعت 

چالش شکم روز سوم ۳۰۵

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰

گزارش#  

صبحانه :نان خشک۳۶گ،پنیر،خرما

ناهار:برنج۸۰گ،ران مرغ،هویج،کلم،خیارشور،یه ق ماست

شام:یه لیوان شیر قهوه با خرما

م و:پرتقال،بیسکویت کرمدار۲۱گ،هویج خام،کشمش،آب هویج یه لیوان،خرما،حدود ۲۰گ حلوا زنجبیلی تازه پخته بودم طعمش خواستم بدونم.

اب۸ لیوان

مجاز۱۲۱۸

دریافتی ۱۲۱۸

بدون ورزش ،

موافقم چاقش کن 😈🔫 قربونت عزیزم منم دلم تنگ شده بود 😘😘❤️❤️❤️❤️

الهه جون کالری مجاز میخورم ولی همش کربو وشیرینی

بنظرت وزنم زیاد میشه یا ثابت میمونه،،احتمال کم شدن وزن هم هست؟

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم