2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1838476 بازدید | 290067 پست
@مامان_الیساهستم ‍  سلام عشقم، امروز چطور بودی؟  من امروز خوب رعایت ...

آفرررررین. عاااالی بودی.باقله هم مبارکباشه دل خوش. ورزش ایشالا از فردا شروع کن💪

گزارش#  

ص: شیرینی نخودی

ن: پلو+قورمه سبزی+دوغ

م و: سیب+پرتقال+تخمه

ش: تخم مرغ آبپز+نان+دوغ+چای وقند

ورزش

پیاده روی         40 دقیقه

شنارودیوار           2تا20تا

پهلوباچوب          2تا20تا

بازوصندلی           2تا15تا

جلوبازو دمبل       2تا15تا

پشت بازودمبل     2تا15تا

درازنشست          30تا

چالش آب💙 8 لیوان

چالش زیبایی💙الوورا

کالری مجاز      1200

کالری مصرفی  1073

نشد کالریمو  پر کنم. زود 12 شد😂

@فندق_فسقلی  

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
آفرررررین. عاااالی بودی.باقله هم مبارکباشه دل خوش. ورزش ایشالا از فردا شروع کن💪 گزارش#   ص ...

راستی یادم رفت بگم ۱۱۶۰ تا خوردم😉

آفرین عزیزم بهترین رقیب هستی👏👏

مرسی عزیزم

به حکمتش دل بسپار 🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه خوب تو چند وقت ۲۶کیلو کم کردی

۱۰ماه 

۱۵کیلوشو تو ۳ماه اول بقیه شم تا الان

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
@مامان_الیساهستم ‍  سلام عشقم، امروز چطور بودی؟  من امروز خوب رعایت ...

باقالا اومده؟؟

وای به😋

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
باقالا اومده؟؟ وای به😋

سلام عزیزم،، آرررررررررره البته شهر ما معروفه ب باقله،،، بفرما عشقم😍😍😍

من بر میدارم برا سال،، اینورا تقریبا تا ۱۵روز دیگه هست بعدش فصلش تموم میشه تا سال دیگه

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام عزیزم،، آرررررررررره البته شهر ما معروفه ب باقله،،، بفرما عشقم😍😍😍 من بر میدارم برا سال،، ای ...

کدوم شهرین گلم؟

ما اصفهان همیشه اخر برج ۱میگیریم

سلام خوشگلا 

یه سلام مخصوص هم برای الهه جونم  

الهه جونم اگه بخوام روزه بگیرم وعده های غذایی رو چجوری بخورم میشه برام توضیح بدی گلم منظورم اینه که ناهار رو بجای سحری باید بخورم؟؟؟

@بامدادخمار  

وزن شروع۱۱۱❤ وزن فعلی ۹۹😍قد ۱۵۷ ❤وزن هدف ۶۵❤به یاری خدا من هدفم میرسم ❤تارخ شروع ۹۸/۹/۱۷
ناشتا:اب وابلیموودارچین صبحانه:پرتقال.کیوی میان:انجیر.نخودچی.گردو.خرما خشک ناهار:نان.نخودپخته کاه ...

افرین عزیزم.ببخشید من نت نداشتم از فردا مرتب باهم در ارتباط باشیم

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
سلام خوشگلا  یه سلام مخصوص هم برای الهه جونم     الهه جونم اگه بخوام روزه بگیرم وعد ...

سلام قشنگم ببخشید من جواب دادم 🙈 تو زمان روزه داری الهه جون ناهار رو سحری میگفتن بخوریم ،صبحونه رو افطار ،شام هم که جای خودش ،آب هم فراموش نشه💋💋

ما روهم دعا کن 

من که چند روزه صبح که از خاب پامیشم یه معده درد بد میاد سراغم مه فقط با یه چیز شیرین خوردن اروم میشه ،عین آب رو آتیش 

ان شالله قسمت شه منم بتونم روزه بکیرم ،زودتر از این معده درد راحت شم😔

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

سلام صبحتون بخیر عشقا😍❤🌺

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
خانما واسه ماه رمضان چیکار میکنین رژیم و

سلام عزیزم❤

اینطوری میشه 

سحر میشه ناهار

افطار میشه صبحانه

شام هم ک مث همیشه شام🌺و با فرمول خودش انجام میدیم رژیمو تو ماه رمضونم😊

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
خیلی سوتی دادم ببخشید من خودم نتونستم شام بزارم پیتزا خونگی نیمه آماده داشتیم شوهرم گذاشت فر😔😔😔 ...

اشکالی نداره ما هی روز ب روز بهتر میشیم😍😍😍😍💪💪💪💪

من ناشتا آب ولرم خوردم

صبحانه ۲۶ گرم لواش+۱۴ گرم پنیر+۳ گرم قند(هنوز خرما نخریدم از دست این کرونا تو خونه ایم😣)