2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1838518 بازدید | 290067 پست

گزارش#  

ص:شير+يه تيكه كوچيك تي تاپ+يدونه خرما

ناهار:ماكاروني+سالاد شيرازي

ميان وعده:پرتقال+چاي+يدونه بيسكوييت جوين يه تيكه كوكي

شام:چيزبرگر خودم پز

@mamanali95 سالم نخوردن باز ولي جاي شكرش باقيه بيشتر از مجازم نشد واسه شروع دوبارم😭😭😭

كالري مصرفي:١٣٠٠ مجاز

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😱😱😱نوشابه پیتزا برنج مگه قرارمون نبود فقط یکشنبه و جمعه ها برنج بخوریم؟نوشابه اصلا نخوررررر شبا س ...

خیلی سوتی دادم ببخشید من خودم نتونستم شام بزارم پیتزا خونگی نیمه آماده داشتیم شوهرم گذاشت فر😔😔😔

خودم خیلی ناراحتم شکمم درد میکنه،

من جمعه دیگه برنج نمیخورم گلم🥰

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰

من یه سوال دارم. اگر بیشتر از حد مجاز کالری مصرف کنم باید چکار کنم؟ یعنی راهی برای سوزاندن کالری در اون روز وجود داره؟

مثلا یه روز کیک‌یا شیرینی تولد‌ خوردم که کالری اضافه شده!😐

چجوری با پرزش توی خونه بسوزونمش؟

من یه سوال دارم. اگر بیشتر از حد مجاز کالری مصرف کنم باید چکار کنم؟ یعنی راهی برای سوزاندن کالری در ...

هم ورزش بیشتر انجام‌بده هم‌میتونی مقدار کالری اضافه را از کالری فردات کم‌کنی باز‌ورزشم بیشتر انجام‌بده عذاب وجدانمون کم‌بشه🤕

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
سلام خانما میشه یکی بگه روال پیج چجوریه من باید چیکار کنم یکی راهنمایی کنه

سلام عزیزم امضای استارتر را بخون‌و ازفردا شروع کن هرشبم میتونی گزارش بدی و گزارش بچها را بخونی ک انگیزت بیشتر بشه ورزشم انجام بده🥰

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
من یه سوال دارم. اگر بیشتر از حد مجاز کالری مصرف کنم باید چکار کنم؟ یعنی راهی برای سوزاندن کالری در ...

میتونی با ورزش بیشتر بسوزونی

یاهرچقدر کالری زیادی خوردی فرداش همون قدرکمتر بخوری یا فست بگیری

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
وزن ضرب در بیست منهای 200 به اضافه دو لیوان شیر اجباری حتما باید مصرف کنین که کالری اون دو لیوان شیر ...

ممنون عزیزم،ببخشید من الان 1162 کالری استفاده کردم حساب کردم باید 1332 کالری باشه اما میلم نمیکشه دیگه الان باید بخورم؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
الان‌توی خونه چجوری ورزش کنم؟  چه ورزشهایی میتونم انجام بدم وسایل ورزشی طناب دارم‌فقط تردمیل.. ...

عزیزم من ۲۶کیلو بدون تردمیل کم کردم

پیاده روی میکردم

رقص 

پروانه ایروبیک طناب

هر روز یه کدومشو نیم ساعت انجام بده

یا ترکیبی انجام بده

قدرتی هم کار کن مثل دراز نشست وچالش های شکم وران 

رژیمم رعایت کنی لاغر میشی

اینجا اکثرا همه بچه کوچیک دارن باشگاه نمیرن تو خونه خودشون ورزش میکنن

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
ممنون از راهنماییت نیمساعت طناب چقدر کالری کم میشه؟؟؟

نیم ساعت طناب زدن معمولی ۳۶۰کالری

ولی سخته مثلا همشو طناب نزن‌

من‌اوایل از ۵۰تا پروانه شروع کردم ۵۰تام طناب 

۵۰تا زیر شکم پهلو میتونی ایروبیک تو اپارات ببینی یا اگه ماهواره داری بچه ها میگن جم فیت ورزش داره یه سره میتونی باهاش ورزش کنی

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

گزارش#  

@sepiiiiiideh سلام سپیده جونم کجایی

صبحانه👈🏻۱۰گرم نان سبوس دار+۱۰گرم ارده شیره🤩

میان وعده👈🏻خیار😋

ناهار👈🏻نان ۲کف+کباب شامی ۱۶۰گرم😋+ماست ۳ق😋😋😋

میان وعده👈🏻سیب وپرتقال وموز

شام👈🏻۱لیوان شیر نسکافه+۲۰گرم نون چند غله +۱ق عسل

جمع کل ۱۱۰۰

مجاز ۱۱۲۰

ورزش👈🏻نیم ساعت تردمیل+چالش شکم💪💪💪

پوستی👈🏻ماسک سلولیت برای قوزک 🤣وزانو