2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836057 بازدید | 290067 پست

گزارش#  

@kiarash_mami      

رقیبم کجایی؟دقیقا کجایی😍😍😍😍

این گزارش غذاهامه که شد ۱۲۵۳

ورزش هم چالش شکم ۳۲۵

حلقه ۱۵دقیقه

چربی سوزی هم نیم ساعت

بالاخره  حلقه رو کامل یاد گرفتم🥰🥰🥰🥰 

شام زیاد خوردم فقط دعبام نکن😬😬😬

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰
وزن ضرب در بیست منهای 200 به اضافه دو لیوان شیر اجباری حتما باید مصرف کنین که کالری اون دو لیوان شیر ...

راستی من برای همسرم بخواد افزایش بده وزنشو چجوریه محاسبه اش؟

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستی من برای همسرم بخواد افزایش بده وزنشو چجوریه محاسبه اش؟

وزن ضرب 40

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم

[QUOTE=129910650]😂😂😂😂. میوه بخور هویج و کلم اینا بخور. آب بخور. قسمت انگیزه# هم بخون که انگیزت بره بالا.[/QUOT باشه چشم منم مرسی از کمکت

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪

گزارش#  

سحر:چای+خرما

افطار:چایی+خرما

شام:خوراک لوبیا+کاهو

میانوعده:پرتقال+سیب

آب:۶لیوان

مصرفی ۵۰۰

ورزش=حلقه😑😑

دیروز نتونستم فست بگیرم امروز گرفتم چون قرار داشتیم حتما تگ کنیم فرستادم😇😇

وگرنه قوانین تاپیک‌ نیس😪

@ati_hami  

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

گزارش 

دوستان امروز 700 کالری مصرف کردم ک با شام ک هنوز نح/خوردم میشه 1000تا 

800 کالری سوزوندم 40 دقیقه حلقه .. 20 دقیقه دو /// 20 دقیقه رقص

77 کیلوام تازه دو روزه شروع کردم*

گروه   زرد ..وزن قبل بارداری 58 // وزن شروع 77/ وزن فعلی؟؟هدف 55 //  من میتونم همیشه سر 5 ماه باید بتونم بسم الله ...
ناشتا:اب وابلیموودارچین صبحانه:پرتقال.کیوی میان:انجیر.نخودچی.گردو.خرما خشک ناهار:نان.نخودپخته کاه ...

گلم کالریتو کامل پر کن ن کمتر ن بیشتر❤

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
عالیه دیگه 👍نشکنش دوباره میدونم سخته خودمم در همین وضعم دائم با شکمم درگیرم ک بهم میگه ولش کن پاشو ...

اره خدايي خيلي سخته

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
گزارش#   @kiarash_mami         رقیبم کجایی؟دقیقا کجایی😍😍😍😍 ا ...

😱😱😱نوشابه پیتزا برنج مگه قرارمون نبود فقط یکشنبه و جمعه ها برنج بخوریم؟نوشابه اصلا نخوررررر شبا سبک تر بخوری بهتره

اینم گزارش من🤗

ناشتا ۱ لیوان آب جوش

صبحانه ۵۴گرم تخی ابپز+۳۰گرم لواش+۸۰گرم گوجه و سبزی خوردن

میانوعده ۱۰ عدد کشمش+چای سبز+۱۰۰ گرم پرتقال

ناهار خورشت لوبیا سبز ۳۵۰ گرم😱😑لواش ۲۰گرم+سبزی خوردن+۲ ق ماست پر چرب+۱ ق شیرع انگور باهاش شربت درست کردم

میانوعده کاهو ۱۰۰گرم+آبغوره+۶۰ گرم کشمش+چای+۱ قند

شام ۵۰گرم گردن مرغ+۳ ق ماست+۱ بال کبابی

کالری مصرفی ۱۴۳۰...مجاز ۱۴۸۰🙈

ورزش ۵۰۰۰ گام+۱۵ مین حلقه+۳۰مین حرکت با دمبل و حرکت پهلو و شکم سوزانده ۴۵۰

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
گزارش  دوستان امروز 700 کالری مصرف کردم ک با شام ک هنوز نح/خوردم میشه 1000تا  800 کالری ...

کالریتو پر کن دیشبم گفتم عزیزم اینطوری کم بخوری بعد ی مدت استوپ میشی❤

وزن ضرب در 40  ورزش هم داشته باشن بین ورزش هاشون هم پروتئین مصرف کنن که عضله بیارن الکی چربی ب ...

شکوه امروز شوهرم ورزش میکرد من وسطش بهش موز وکره بادوم زمینی میدادم 

باکش های من پیلاتس کار میکرد

دوتا تخی ابپز بهش دادم وسطش

ورزشش تمومید ۳تا سالار خورد🥴

بعدم گفت بریم وزن کنیم گفتم حالا که فایده نداره منم وزن نکردم هرچی گفت نکردم خودش میدونی چند بود۷۱🥴

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲