2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826546 بازدید | 290067 پست

سلام سمیه جونم سال نو مبارک😍😚

عزیزم میدونم این روزا سرت شلوغه اگه وقت کردی جواب بده

سمیه جون من واسه فرم دهی چه چیزایی خوبه بخورم بعد ورزش؟

بعد اینکه چه راهکارهایی واسه باریک ترشدن کمرانجام بدم؟

@سمیه1396  

#کودک_همسری.به شدت مخالف ازدواج زیر 18 ساله م    با تنبیه بدنی کودکان مخالفم.مادری که بچه تو کتک میزنی زخم های جسمیش خوب میشه ولی هیچوقت زخمی که به روحش میزنی خوب نمیشه.                    لطفا کسی رو قضاوت نکنید  
😂😂😂😂😂😂😂 سلام بر باربی تاپیک مون😍😍😍😍 سمیه جون یه زحمتی برات داشتم دستور شیرینی زبون را م ...

شیرینی#  

شیرینی زبان...

سلام عژیژم...

ببخشی دیر جواب دادم...✋

خمیرشو اماده میخریدم گلم..

از فریزر‌ درمیوردمش میزاشتم  کمی نرم میشد ولی کاملا نرم نشه

اطرافشو با چاقو ببر و ببنداز دور... 😂

اول شربتشو اماده کن..

۱ لیوان اب+ ۲/۳ لیوان شکر بزار بجوشه..کمی قوام بیاد. بعدش بهش  گلاب و‌زعفران بزن و وقتی کمی خنک شد ، ۱ قاشق  پر عسل هم بزن.. و‌بزار کامل خنک‌بشه تو دمای اتاق...

بعدش خمیرات را برش بزن و برس شربت بکش و بزار تو فر دمای ۱۸۰ که از قبل گرم شده و ۱۰ مین بزار و بعدش حرارت را بزار رو ۱۶۰ ، ۵ مین..

چک کن که روش نسوزه یه وقت... چون فر ها با هم فرق میکنه گلم..

وقتی در اوردی، سریع بهش. دوباره با برس شربت بکش و  روش را با پودر پسته و نارگیل تزیین کن... و بزار خنک بشه...😊

اینم عکسش.. 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه اینجوری نیست این عادتشه قبلا مجرد بود هرکاری میکرد به من میگفت هنوزم همون عادت داره هرچی باشه برا ...

اووه ‌ ماااای گااد

با چوب بیرونش کن از خونت😅

البته شاید مشکلات روحی چیزی داشته که منجر به این کارا شده ولی در هر صورت سعی کن باهاش رفت و امد نکنی،، یه جور برخورد کن که دیگه نیاد خونت...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام🙈صبح توام بخیر من پسرم خونه مامانمه کار نداشتم ورزشمو شروع کردم😆😊 والا من صبحانه شیر قهوه خ ...

آخی 😍😍

من صبحانه یک کف دست بربری با ده گرم پنیر خوردم با دوتا دونه پسته

تا الانم اصلا گرسنه ام نیست نهار میخوام یه سیب بخورم،

شامم تخم مرغ آبپز😬

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰

بچها من امروز خیلی ولع خوردن دارم چیکارکنم😪

توراخدا راهنمایی کنید😩

@مامانجوجوبودم  

@kiarash_mami  

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

ازصبح ۳۰۰کالری😪😪ولی انگار هیچی نخوردم😔🤧اعصابم داغونه بچها😩

ورزش درست نمیتونم انجام بدم خوراکم بهم ریخته اصلا زندگی از ریتم خودش خارج شده😔😔😔

شوهرم خوراکی های خوشمزه میخوره بابچه از طرفی مدام ب من میگ تو کهباید بزاری باردار بشی واسه چی سخت میگیزی بیا بیا توهم خوراکی بخور🤧و.........

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
عزیزم نشد ک😒خودت نباید بخوری جمع کن همه اجیل ایناتو دوس داری تمام کاهشت وزنت برگرده؟؟

نههاصلا دوس ندارم یکم دعوام کن 😔 وحشی شدم هی شکلات میخورم اجیلارو قایم کردم همش یواشکی میرم برمیدارم بازم میخورم 

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
نههاصلا دوس ندارم یکم دعوام کن 😔 وحشی شدم هی شکلات میخورم اجیلارو قایم کردم همش یواشکی میرم برمیدار ...

عزیزاگه پایه ای بیا رقابت کنیم تو این تعطیلات چون گروه خلوته ارادمون کم میشه بیا به هم گزارش بدیم فعلا تا بعد که همه بیان ویه هموزن خودمون پیدا کنیم اگه دوس داشتی بگو🌹

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»
چی بگم مرضیه میخواستم این چند وقته که قرنطینه ایم از پوشک بگیرمش که بعد تازه برای اونم نخام دوباره ی ...

اره یکی دوبار 😑اب نکشیدم متاسفانه. 

دوماه دیگه اسباب کشی داریم همه رو میدم قالیشویی انشاالله

اما‌ میدونم کجاهاشه

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
وای نگوووو منم یهو ساعت ۱۲ تخمه و اجیل میاره میگ بخوریم نخورم چپ چپ نگاه میکنه قورتم میده چندتا دونه ...

بخدا روزی ۴ بار اجیل میوه تنقلات میخوریم دیشبدیگ دعواش کردمشب ساعت کلی تنقلات اوورده هی اصرار کبیا بخور بدون تو نمیچسبه اخر دعوامون شد 

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
عزیزاگه پایه ای بیا رقابت کنیم تو این تعطیلات چون گروه خلوته ارادمون کم میشه بیا به هم گزارش بدیم فع ...

پایه ام عزیزم چند کیلویی؟

بخدا روزی ۴ بار اجیل میوه تنقلات میخوریم دیشبدیگ دعواش کردمشب ساعت کلی تنقلات اوورده هی اصرار کبیا ب ...

اینم لهنتی رفته شیرینی خریده میدونه مهمون نمیادو من طاقت ندارم🤧🤧🤧

میتونیم این تعطیلی ها فست نگیریم؟ 

فرمول را دوباره حساب کنم بدونه فست؟بعد دوباره شروع کنم؟ 

تحملم کم شده نمیدونم چرا🤕

مثلا دوهفته اصلا فست نداشته باشم بعد دوباره استارت بزنم؟ اضافه نمیشه وزنم؟

@kiarash_mami