2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1838510 بازدید | 290067 پست
از کجا معلوم ایشالا این یکی سالمه هستی جون

میترسم شکوه میخوام تا کوچیکه بهش وابسته نشدم راحت شم هرچند الانشم دو دلم بخدا دلم نمیاد با اینکه خیلی کوچیکه دوسش دارم

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خوب باشه خواهر زاده اش باشه به نظر من اصلا قابل اهتماد نیستن  میگم شیطون پرست نشدن😨😨😨

نه نشدن ولی خانواده شوهرش خیلی بی بند بارن اصلا هیچی براشون مهم نیست بخدا شکوه وقتی تعریف میکرد فقط با دهن باز نگاش میکردم من خانواده خودم خیلی ساده هستن خانواده همسرم از ما قدیمی تر ساده تر عادت به شنیدن اینجور جیزها اصلا ندارم

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
مهدیه میخوام شیرینی نخودچی درست کنم تاحالا ندرستیدم بنظرت میتونم؟😐😐😐

خییییلی راحته سپیده منی که هیچی بارم نیس تونستم پس قطعا تو میتوانی😛

💫🧡وزن شروع 👈(119 ) 

گزارش#  

ص،نان لواش+پنیر+گوجه

ناهار آش جو

میان وعده :سیب، بادام، فندوق، شیر 

شام:کتلت

کالری مجاز ۱۶۴۰

مصرفی ۱۵۰۰

ورزش نیم ساعت تردمیل +پهلو بادمبل

@بامدادخمار  

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌

@بامدادخمار  

سلام عزیزم سال نوت مبااااااارک.عزیزم تایک سالگی پسرم باهمراهی شمابیست کیلوکم کردم،حالامشکل من اینجاست که ازوقتی پریودشدم اصلانمی تونم رژیم بگیرم،الان هم شیرمیدم هم ماه به ماه پریودمیشم،به نظرت چیکارکنم،خیلی ضعف می کنم،تایک سالگی پسرم پریودنشدم وخیلی راحت وزن کم کردم،الان پسرم بیست دوماهس به نظرتون می تونم شیرشوقطع کنم،چیکارکنم😢😢😢😢خیلی ضعف دارم😔

واییییییی بچه ها بیایین بگین من دیوونه شدم واقعا من عقب موندم یا اینها خیلی openتشریف دارن دیشب یکی ...

وای هستی جون سرم درد گرفت   

اصلا نزار اینجور آدما بیان خونت

وزن شروع۱۱۱❤ وزن فعلی ۹۹😍قد ۱۵۷ ❤وزن هدف ۶۵❤به یاری خدا من هدفم میرسم ❤تارخ شروع ۹۸/۹/۱۷
خوش بحالت من هنوز شروع نکردم شورت نداره گفتم اول بریم شرت بخریم براش بعدشروع میکنم

عزیزدلم😍نگران نباش.عوضش هرچی بزرگتر بشه کارت اسون تره. تازه دخترام من‌ شنیدم زرنگ ترن زودتر یاد مبگیرن🥰🥰

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

بچها میتونم ۱ساعت دیگ سحری بخورم🧐🧐🧐فردا روزه باشم فستم 

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
@مهدیه24     عزیزم یادمه شمادخترتوچن ماه پیش ازشیرگرفتی،تجربیاتتومیشه بهم بگی.پسرم بیست ...

سلام عزیزم بله 

من دخترم خیلی وابسته بود یعنی دم به دقیقه تو دهنش بود میگفتم این خیلی سخته برداشتنش

ولی یه روز به سینه هام رژ قرمز مالیدم گفتم زخم شده آیی میسوزه بعد دیدش وگفت وای اُخ شده چندشش میشد بخوره همینجور ناز کرد دیگه از فرداش نشونش ندادم‌فقط سراغشو میگرفت سرشو گرم میکردم و میگفتم‌ مامان دیگه بد شده خودشم میگفت وای خون اومده

۳روزه یادش رفت 

ولی اصلا به اب یا اب میوه یا شیر پاستوریزه به جای سینه عادتش نده که شرطی میشه بدجوری بچه خواهرشوهرم به شیر پاستوریزه به جای سینه عادت کرده بود یه ۲۴ساعت دوتا پاکت شیر میخورد😑

ولی من محیا رو فقط گفتم دیگه بد شده واینا ولی شیر پاستوریزه هم بهش میدم ولی نه به جای ممه😁

بعضیا میگن یه محلول تلخ از داروخونه میگیرن میزنن به سینه شون یا صبر زرد از عطاری ولی من همون رژ قرمز رو کامل زدم به همه جای سینم کارم حل شد😄

ان شاالله زود میگیریش نگران نباش الهام جون

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
بچها میتونم ۱ساعت دیگ سحری بخورم🧐🧐🧐فردا روزه باشم فستم 

اره طوری نیس

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
@بامدادخمار     سلام عزیزم سال نوت مبااااااارک.عزیزم تایک سالگی پسرم باهمراهی شمابیست کی ...

الهام جون تا کی پری نمیشدی؟؟

من محیا ۱ماهش بود شدم😑