2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1838532 بازدید | 290067 پست
بله عزیز منم الان وزن کردم معدمم پر بود از بس هله هوله خوردم😂

الان وزنت دقیق نیس😂

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
@عروسترکم     خوبی عزیزم دلم برات تنگیده

فدات شکوه جونمممم..ب خدا دلم پر می کشه واسه اینجا و شماهاااااا..خوب ک چه عرض کنم..ماجرا هنوز ادامه دارد......

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

الان وزنت دقیق نیس😂

خوب خداراشکر خیالم راحت شد

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

فدات شکوه جونمممم..ب خدا دلم پر می کشه واسه اینجا و شماهاااااا..خوب ک چه عرض کنم..ماجرا هنوز ادامه د ...

ایشالا هرچه زودتر دلت شاد میشه نازار.

خدا کریمه.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
@عروسترکم    ‍

عزیزم فکر کنم تو توضیحات صفحه اول هست و همچنین امضای استاترمون

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

ایشالا هرچه زودتر دلت شاد میشه نازار. خدا کریمه.

انشالله قزات....ممنونم عزیزم

انشالله قزات....ممنونم عزیزم

چی شده مینا جونم نگرانت شدم؟؟

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
والا با این قرنطینه بازم قول دادم از صبح ورزش کنم کالری شماری شروع کردم وزنم بباد زیر ۷۰😫

عیب  نداره.کاریه که شده، از این به بعد کنترل کن.

خیلی خوشم اومد از گفتنت،۶۹به۷۳،

باریکلاااا🥳🥳🥳🥳💃💃💃💃💃💃 بزن دست قشنگرووو👏👏👏👏 عالی هستی مهدیهه من نگم بهتره   ...

چرا چی شده؟

قربونت عزیزم🌷♥️

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام عشقم تو خوبي ممنون اگه نگرفتي نگير ب نظرم  من ٥ روز گرفتم كمتر از يك كيلو

نه نگرفتم هنوز

با گوشت زیادی مشکل دارم میدونمم بعدش یهو انتحاری میزنم  

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲