2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1838547 بازدید | 290067 پست

گزارش#  

صبحانه:كيك خودم پز+شير

ميان وعده:پسته بادوم فندق

ناهار:لواش٣٧ گرم+كوفته

عصرونه:چاي+يدونه شيريني

شام:املت+سنگك+كوفته

بعده شام:سيب پرتقال پسته بادوم

كالري مصرفي:١٢٦٨

كالري مجاز:١٢٨٠

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
بچا نون تافتون چه شکلیه؟

گرده

عين لواش روشنه

ولي مثل لواش نازك نيست

راه راه سوراخ سوراخه

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام سال نو همگی مبارک. میگم سال جدید دیگه چالش لاغری نیست؟

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

سلام سال نو همگی مبارک. میگم سال جدید دیگه چالش لاغری نیست؟

سلام.سال نو خودتم مبارک.

چرا هست. فعلا بخور و بیاشام تا به وقتش😂😂

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلام.سال نو خودتم مبارک. چرا هست. فعلا بخور و بیاشام تا به وقتش😂😂

چالش چ جوری یا فعلا بخور بخوره😂

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

چالش چ جوری یا فعلا بخور بخوره😂

وای نه بخور بخور نیس.😂😂😂. نری خودتو بترکونی دختر.

فعلا خودت رعایت کن. اگه تونستی

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
وای نه بخور بخور نیس.😂😂😂. نری خودتو بترکونی دختر. فعلا خودت رعایت کن. اگه تونستی

نه بابا رعایت میکنم فقط از ۶۹ دوباره شدم ۷۳😂😂😂😂😂

😂😂😂😂🙋🙋🙋🙋

والا با این قرنطینه بازم قول دادم از صبح ورزش کنم کالری شماری شروع کردم وزنم بباد زیر ۷۰😫

نه بابا رعایت میکنم فقط از ۶۹ دوباره شدم ۷۳😂😂😂😂😂

یاخدا.😂😂😂.

نکن خواهر.😁😁

یاخدا.😂😂😂. نکن خواهر.😁😁

به خدا 😣 البته الان روز دوم پریودیم همسرم میگه شاید بخاطر این

به خدا 😣 البته الان روز دوم پریودیم همسرم میگه شاید بخاطر این

اره عزیزم سه روز قبل از پری وزن کاذبه.

تا روز سوم چهارم پری هم کاذبه.

زیاد نشون میده.

شرایط وزن کشی هم ک میدونی

@عروسترکم   میناا کجاییی😕 خیلی وقته تو هم نیستی!!! ان شاالله که خوب  باشی...

سلام سمیه جونم ممنونم عزیزم ک ب یادم بودی..میام عزیزم فعلن درگیر مشکل زندگیمم.. میام

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

اره عزیزم سه روز قبل از پری وزن کاذبه. تا روز سوم چهارم پری هم کاذبه. زیاد نشون میده. شرایط وزن ک ...

بله عزیز منم الان وزن کردم معدمم پر بود از بس هله هوله خوردم😂