2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1838476 بازدید | 290067 پست
چند کیلویی؟ کالری تثبیت میشه وزن ضرب در 30  اما مثلا الان کالری مجازت 1400 هر هفته کالری تو 1 ...

پس چی بود که الهه گفت وزن ضرب22؟

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون میشه اینم میشه 

30 نمیخواد منهای چیزی کنیم چون تا ‌22خیلی فرقه

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
30 نمیخواد منهای چیزی کنیم چون تا ‌22خیلی فرقه

نه عزیزم

گفتم که کالری مجاز را هر هفته 100 تا اضافه کنه تا به کالری تثبیت برسه مثلا یکی 60 کیلو هستش کالری تثبیتش میشه1800 ولی نباید از هفته اول 1800 بخوره 

باید هفته 1300 هفته دوم 1400 هفته بهد 1500 اینجوری .

60ضرب در 22 میشه 1320 همونی میشه که من گفتم که هر هفته 100 تا اضافه کنه .

نه عزیزم گفتم که کالری مجاز را هر هفته 100 تا اضافه کنه تا به کالری تثبیت برسه مثلا یکی 60 کیلو هست ...

مرسی عزیزم

نه عزیزم گفتم که کالری مجاز را هر هفته 100 تا اضافه کنه تا به کالری تثبیت برسه مثلا یکی 60 کیلو هست ...

مرسی مهربون 

۷۰کیلو ام وزنم 

قدم ۱۶۸ 

کالری مجازم ۱۳۰۰تاس

کالری تثبیتم چن میشه؟؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
دستورشو بزار برام عسلم قالب ندارم چجوری گردالی کنم؟😅😅😅

با دست😂 

مثل گردو کن

من از تو گوگل سرچ کردم

ولی با کره درست کردم روغن قنادی نداشتم

خوبم شد

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
مرسی مهربون  ۷۰کیلو ام وزنم  قدم ۱۶۸  کالری مجازم ۱۳۰۰تاس کالری تثبیتم چن میشه؟؟؟

ببین عزیزم کالری تثبیتت میشه2100 .

ولی اگه مثلا شما با همین2100 کالریشروع کنی ممکنه هفته اول وزنت بره بالا 

پس این هفته را با 1400 ببند 

هفته بعد 1500 

تثبیت دیگه فست نداره ولی برای اینکه سایزت تغییری نکنه حتما حداقل هفته ای دوبار ورزش داشته باش

اره عزیزم دنبه داره ولی کم مثلا اندازه دو کف دست گوشت زدم نصف کف دست دنبه بعد ما شش یاهمون جیگر سفی ...

مرسی از توضیحاتت عزیزم

اره منم جگر ندونس ابگوشتشم همینطور😑

راستی من اسمتو نمیدونم😂

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

سلام سپیده جونم  @sepiiiiiideh  

گزارش#  

صبحانه👈🏻بادوم ۱۱گرم +۹گرم گردو😕

میان وعده👈🏻سیب🤤

ناهار👈🏻۳ق ماکارونی ابپز+۱۰۰گرم‌کدو بخارپز😋

میان وعده👈🏻۱۰گرم پفک+۱لیوان شیر کاکایو بدون شکر😋😋🙊

شام👈🏻۱۰گرم سیب زمینی ابپز‌و۱تخم مرغ😓

جمع کل ۵۷۹

ورزش ۰

@سمیه1396   سمیه کجایی دقیقا کجایی

مرسی از توضیحاتت عزیزم اره منم جگر ندونس ابگوشتشم همینطور😑 راستی من اسمتو نمیدونم😂

زهرام عزیزم😊

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

بچه ها

من و پسر و همسرم گلو درد و سر درد و آبریزش بینی داریم

دیشب ضعف کردم خیلی غیر طبیعی بود یعنی ی ضعف وحشی نشستم تا میتونستم نون پنیر سبزی و گوجه و خیار خوزدم طوری ک شوهرم گفت چقد خوب بود گزارش میدادیا خودتا کنترل میکردی ببین اوضاع چطوری بود ک دشمن رظیم همچین حرفی زد

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰