2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1838260 بازدید | 290067 پست
😂😂😂😂اره والاااااا

سلام هستی جون خوبی😍🌺چیشد باردار بودی یا نه؟

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
شرمندتون شدم گفتم😔حلالم کن. ولی تو خونه بمونی نتونی مرحم بشی برا درد عزیزت سخته  بازم شرمندم ک ...

واقعا آره خیلی بده نمیشه دوام آورد...... 😔😔😔😔😔

فقط میتونم بگم خدا بهتون صبر بده😔😔😔🙏🙏🙏

به حکمتش دل بسپار 🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام هستی جون خوبی😍🌺چیشد باردار بودی یا نه؟

زیبا جون میشه دو روز پشت هم فست گرفت؟

مثلا امروز و فردا بگیرم. سه شنبه هم ک میگیرم.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

گزارش#  

ص:چای+خرما+نان تافتون+املت

ن:کباب برگ+نان+دوغ

مییانوعده:تخمه هندوانه+سیب+چای+خرما+پرتقال

ش:نخودچی+کشمش(بقیه ماکارانی)😌😌

مصرفی:۱۴۰۰

آب:۸لیوان

ورزش:نیم ساعت حلقه+درازنشست😑

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
عاقا خدایی نونمون نبود ابمون نبود  شوهر کردنمون چی چی بود اخه😂😂😂😂😂

😕همینو بگو

مامان اینا من که سر من هول بودن حالا کاری به خواهرم ندارن😑😒

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
مثلاشماتویه روزچه مقدارچه چیزی مصرف میکنین من تایک بشقاب پربرنج نخورم شیرم نمیادتازه شبم یه وقتایی ک ...

شما فست نگیر اگه نمیتونی تازه میخوای شروع کنی؟

اگه اره باید وزنتو در ۲۰ضرب کنی منهای ۲۰۰

این میشه کالری روزانت با یه لیوان شیر اجباری

ببین گلم با برنج خودتو سیر نکن

برنج رو هفته ای ۳بار بخور اونم تا ۷قاشق 

بیشتر نخور 

به جای اون مقدار برنج سینه مرغ رو بیشتر بخور

سبزیجات کنار غذات بخور

آبگوشت بخور ولی بدون چربی ها

آب هویج خیلی شیررو زیاد میکنه آب روزی‌۸لیوان مغزیجاتم بخور ولی حتما کالری مجازتو پر کن با یه لیوان شیر اجباری

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
بچه ها کالری شیرینی نخودی رو با نان نخودچی توی کرفس بزنیم؟

من شیرینی نخودچی رو از مانکن زدم دیدم تو کرفس نان نخودی داشت گفتم‌شاید فرق کنه

زیبا جون میشه دو روز پشت هم فست گرفت؟ مثلا امروز و فردا بگیرم. سه شنبه هم ک میگیرم.

سلام عزیزم ن اینطوری بهت فشار میاد حالا برای چی دو روز فست؟

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
هه آخه الهه جون گفت منهای صد.باشه خیلی خب پس

دیگه هه چیه؟😑

عزیزم بله ۱۰۰ کالریه درستش صدبار گفتم بخاااااطر کرونا قرار شده ی مدت تا کرونا بره اینطوری ببیندیم ک بدنمون ضعیف نشه😊

سلام منم میخوام با تاپیک شما پیش برم.نگید که دیر رسیدم که دق میکنم ؟؟؟؟

سلام خوش اومدی امضای استارتر و با دقت بخون و شروع کن🌺😊