2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836843 بازدید | 290067 پست
عزيزم پيشاپيش سال نوعه شماام مبارك  انشاءالله سال خوب و پربركتي داشته باشين❤️❤️❤️❤️❤️❤️

😘😘❤️ 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
وزنم۸۴/۵۰۰ قد۱۷۵

۱۵۴۰ کالری باید مصرف کنی و دوروز فست ۵۰۰

اگه فست نمیگیری ۱۴۴۰ کالری مصرف کن 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام سلام 😍😍 به اخرین روز اسفند خوش اومدید 😊 درسته شاید ناراحتی هایی رو پشت سر گذاشته باشیم ولی ...

به به چقدر انرژی مثبت 😍😍👌

😘😘❤️❤️❤️

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

بچه ها حتما مطالب این تاپیک رو بخونید 

پروخوری احساسی ، بالابردن متابولیسم ، سلولیت روش تقویت اراده  و ... رو داره 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2126546/مطالب-مفید-برای-رژیم 

نکات_مفید_رژیم#  رو هم حتما بخونید 

😘😘 اشتی کردی ؟

سلام عشقم 😍😍😍😍😍من قهر نیستم😂😂😂😂😂

پریودم اصلا حالم خوب نیس تاپیکو ندیده بودم😐😐

😘😘😘😘😘😘😘

شوهرمم جزو با اراده ها بذار ۱۲۲بود شده ۱۰۹،،، بقیشم خدا کریمه

ن نذارش جزو بااراده ها اصلا ولش کن الکی سر ب سرم میذاره😏😏😏😏

به حکمتش دل بسپار 🌿
مررررسی زهرا جونم چشم

خواهش میکنم عزیزم 😘💐

فاطمه هستم😁✋

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
خاک بسرم با این حافظم😭😭😭 ببخشین فاطمه جون یه مدتم به همه میگفتم شهرزاد

خدانکنه عزیزم 😊

عیب نداره زیادیم خب حق داری 😘💐 

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕

😘😘😘😘😘💐