2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1838283 بازدید | 290067 پست
شبتون خوش عزیزای دل  من امروز کاملا رعایت کردم  مجازمو خوردم  😍😍

خوبی عزیزم😍👍افرین

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زیبا بیا بریم ی گوشه کارت دارم😆😆

چیکار داری بیا خصوصی😎😎😎

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

گزارش#  

صبحانه ۳کف نان جو، ۳گردو، ۱قاشق عسل، نصف قاشق خامه عسلی

میانوعده داروگیاهی با نبات پریودم، ۳تا پسته، ۵خرما با ارده و کنجد

ناهار ۱پرس یتیمچه

میانوعده ۱لیوان آبهویج، ۳تا پسته، ۱سیب، دارو گیاهی با نبات

شام ۱نیمرو، ۲کف لواش

من کلا تا ۴روز پریودیم نمیتونم تکون بخورم درد زیاد دارم ورزش نداشتم اما دیروز داشتم خیلی

آب ۹لیوان

مجاز بدون فستم ۱۲۲۲

به حکمتش دل بسپار 🌿
عزیزم قند نخور انقد  کلوچه سرخ کردنی نون درسته میشه همه چیز خورد ولی هرجی سالم تر بخوری بهتره ...

اصلا نمیتونم قند استفاده نکنم یعنی چای و نمیتونم بدون قند بخورم.حالاکم کردم کنارم میکنم ان شاالله

مجازم 1720  مصرفی2049  فردا جبران میکنم😅😅

چرا همرو صبحانه وارد کردی گلم؟؟؟

وعده هاتو جدا جدا وارد کن.ناهار و شام و میان وعده رو

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

[QUOTE=129115273]پست بالارو بخون برای دوستمون نوشتم توام رعایت کن تو ی روز بستنی خوردی کیک خوردی شیرینی خوردی پلو 

چشم تکرار نمیشه

هیچ وقت زورم ب زور دنیا نرسیده پس خودم و زدم ب دیوونگی:))

اصلا نمیتونم قند استفاده نکنم یعنی چای و نمیتونم بدون قند بخورم.حالاکم کردم کنارم میکنم ان شاالله

نه عزیزم فک میکنی ک نمیتونی.

یه چالش 21 روزه داشتیم حذف قند و شکر مصنوعی بود.این چالش رو خوب رعایت کردیم چایی رو باخرما و توت و اینا خوردیم. بعداز چالش دیگه عادت کردیم. من خودم الان چای رو با یه قند یک گرمی میخورم. میلم کم شده ب قند.درصورتی ک قبلا درشت ترین قند توی قندون رو میخوردم😂. چای داغ میخوردم و قند هم میجویدم. حالا حساب کن چندتا میخوردم با ی چای. 😂😂😂.البته قبل از رژیم

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
من چن روز نت نداشتم و چن روز هم از بیکاری فقط خوردم .از فردا دوباره میخوام جبران کنم 

ایشالا عزیزم.

دیگه خرابکاری نکن. داری ب هدفت میرسی.😙

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
نه عزیزم فک میکنی ک نمیتونی. یه چالش 21 روزه داشتیم حذف قند و شکر مصنوعی بود.این چالش رو خوب رعایت ...

😁😁.باشه منم سعی میکنم کم کنم.ولی من صبحانه بیشتر وقتا چای شیرین میخورم با۳ق چای خوری شکر.