2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836030 بازدید | 290067 پست
خب وقتی اشتباه و‌خیلی کم غذا بخوری بدنت میره تو فاز قحطی و‌کم نمیشی  برو‌داروخانه وزن کن ولی ب ...

تو همون قحطی جونش در بره ایشالا ک دیوونم کرده.‌

بله مرسی🌸

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜
وزن ؟؟

سلام  وزن فعلی( ۷۸/۷۰۰)  واقعا شما بزرگترین ثواب رو میکنین امیدوارم به همه خواسته هاتون در کنار سلامتی برسید 🙏🙏💋

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی !!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام  بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام  وزن فعلی( ۷۸/۷۰۰)  واقعا شما بزرگترین ثواب رو میکنین امیدوارم به همه خواسته هاتون در ...

قربونت عزیز دلم 😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

گزارش# @عروسترکم  

دیشب نتونستم گزارش بدم کالری دریافتی 1805 مجاز 1820

صبحانه: نان جو 2 کف دست /کره بادوم زمینی 30 گرم / عسل 10گرم 

ناهار:پلو آبکش 8 ق /خورشت قیمه 5.5/ ته دیگ یه تیک کوچیک / ماست پر چرب یک لیوان 

شام :کو کو سیب زمینی 2 تکه/نان لواش 60 گرم / پنیر گودا 10 گرم 

میان وعده : خرما / سیب / پسته

پیاده روی  نیم ساع ت چالش ران 

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
دلم می خواد ولی  نزدیک پری شدنم هس😫😫😫😫 وقتی پری باشم، روزای اول  اصلا ورزش نمیتون ...

👌🏻👌🏻

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
لیست گروه رژیم پروتیین 🥩🍗🥚🍖      نام.           &nbs ...

منم هستم.65 کیلو

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
گزارش#   صبحانه:۲کف دست نون سنگک+خیار+گوجه😋 میانوعده:نسکافه+بیسکوییت😋😋 ناهار:۳کف دست نون ...

خسته نباشی عاااالیی

تموم شدخونه تکونیت؟

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
 باریکلا👏👏👏👏👏 عالیی هستی دختر👌👌👌👌👌 ورزش‌هم که همون خونه تکونی هس دیگه😉 رژیم پر ...

قربوونت 🥰😘💐

آره فعلا درگیرم تا تموم شه انشاءالله کارام..

سمیه جون بهت گفتم که رژیم پروتئین نمیگیرم چون دیگهنمیخام کم کنم😊✋

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
لیست گروه رژیم پروتیین 🥩🍗🥚🍖      نام.           &nbs ...

الهه  جون من رو حذف کن نمی تونم آب کرفس بخورم مرسی عشقم 😉

قبلا چند بار امتحان کردم آب کرفس ویا سالاد کرفس نتونستم بخورم 😯😞

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
سلام دوستيا بنده دو تخم مرغم رو زدم بر بدن😚 اقا نميشه سه تا تخي خورد🤔 الهه بيا جوابگو باش ديگه ...

واییی چطوری میتونی اینقدر تخی بخوری😶

من یه دونه خوردم سیر شدم

اقا چرا جواب منو قشنگ نميدي  همش😏😏😏😏😏😏😏ميزاري😝

نه دیگه نوشته کم وزیاد نکنین دیگه