2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836030 بازدید | 290067 پست
دلسا هم تو لیسته..بقیشون باب میل شوهرشم نیست😑

آلا هم قشنگه معنیش میشه نعمت 

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
تو توضیح کامل میگم  شب رژیم پروتیین رو کامل میکنم

مرسي عشقم خوندم

پشيمون شدم منو ننويس تو ليست فداتشم❤️❤️❤️

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدن شهر ما دکتراشون از این رسما ندارن🙄🙄🙄منشیشون به زور جواب میده انقده ادا دارن😑😑😑

😑😑عنتر خانوما 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

[QUOTE=128092618]😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅 ناخوداگاه نمیدونم چرا کیونم به لرزه افتاد😅😅😅😅😅😅😅😅😅

😂😂😂😂 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
عاقا الهه یه چیزی بگم 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅 ...

😂😂😂

منکه بچه مثبتم ازین چیزا سر در نمیارم 

فکر کنم پارک رفتن با  دوز پسرشون و میگن 

[QUOTE=128094006]بعد من مثلا صبح خودمو وزن میکنم ۹۷.۲۰۰بعد یکم ک غذا میخورم میشه ۹۷.۸۰۰طبیعی؟؟۶۰۰ گرم میخورم ینی

😭😭😭 بترکی🔫 

تو اصلا توضیحاتمو نخوندی نه ؟ 

اون وزن غذا و اب و این چیزاست وزن ناشتا فقط درسته 

گزارش#  

صبحانه:دوتا خرما يه فنجون قهوه+نون جو و پنير

ميان وعده:پرتقال سيب كيوي

ناهار:مرغ+نون جو+بادمجون سرخ شده ٢٠ گرم

عصرونه:تك تك يه تيكه+چاي+پرتقال كيوي+پسته بادوم انجير

شام:نون جو+عدسي

بعده شام:سيب+بادوم

ساعت نه اينام يه ليوان شير ميخورم

كالري مصرفي:١٣٠٠ مجاز

ورزش نداشتم امروز كلي كار داشتم وقت نشد

ابم ٨ ليوان

@kiarash_mami  

@mamanali95  

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
خب غیر مستقیم میخواستم ارفاق بگیرم میشه بعضیارو جایگزین کرد یانه😂

😒😒😒😒😒😒😒😒😒 نع 

مرسی الهه جون  همه ژستهاش همینه😂

دختر منم ازین ژستا میگرفت 😍😍😄