2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829183 بازدید | 290067 پست
اگه دیدم نیستی میبندمت به تگ 😅😅😅😅😅 عزیزم خوبه ولی حالا از خود @pari95    در مورد ...

مررسی بازم حلقه میزنی یا مثلا سره تایمه خاصی ورزش میکنی ک صدام کنی یا این چیزا جم شده از تایپیک😁

وزن شروع ۷۳/۷۰۰         قد ۱۶۴          هدف اول ۶۹   هدف دوم ۶۴       هدف سوم ۶۰         هدف نهایی ۵۶         تیکر برا هدف اولمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با چ كدي ايرانسل ميده عزيزم؟؟

نرم افزار ایرانسل من یا 555*5#

لیست میاد باید برید آخرهای لیستش باشه 

عنوانش یک ماهه نامحدوده

خواستن توانستن است. چالش رژیم :شروع 63.5، پایان چالش 53.6، ممنون از کمک دوستان گروه بامدادخمار، ممنون از بامدادخمار عزیز بابت برنامه رژیم عالیشون که به رایگان و بدون منت دراختیار همه گذاشتند، لینک گروه بامدادخمار عزیز
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

بنظرت امروز فست بشم ک یه شک حسابی وارد کنم‌به دنبه هام 

وزن شروع ۷۳/۷۰۰         قد ۱۶۴          هدف اول ۶۹   هدف دوم ۶۴       هدف سوم ۶۰         هدف نهایی ۵۶         تیکر برا هدف اولمه
مررسی بازم حلقه میزنی یا مثلا سره تایمه خاصی ورزش میکنی ک صدام کنی یا این چیزا جم شده از تایپیک😁

والا هر کی یه تایمی ورزش میکنه عزیزم خودمم که فعلا در حال تکاندن خانه بیدم زیاد ورزش ندارم

ار الهه بپرس اگه صلاح دونست رژیم پروتیین بگیر بچه ها از فردا شروع میکنن

با این دنبه ها پروتیین🙄 فک کنم بعدش استپ میشم اونوقت 

من میرم یکم بحلقم جونم توام بتکون خسته نباشی💪💪💪

وزن#

@سمیه1396

وزن 55.1

خواستن توانستن است. چالش رژیم :شروع 63.5، پایان چالش 53.6، ممنون از کمک دوستان گروه بامدادخمار، ممنون از بامدادخمار عزیز بابت برنامه رژیم عالیشون که به رایگان و بدون منت دراختیار همه گذاشتند، لینک گروه بامدادخمار عزیز