2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1837925 بازدید | 290067 پست

گزارش#  

@kiarash_mami  

صبحانه

دوتاساقه طلایی

ناهار

برنج120گرم+تن ماهی45گرم

شام

سیب زمینی آب پز

میانوعده

کیوی وپرتقال

چالش آب

جمع کالری650

مجاز1068

زیباجان ببخشید من وسط خونه تکونیم اصلا فرصت ورزش ندارم غذاهامم ببخشید اگه خوب نیست😳😳

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 بچه ها چالش داریم ولی این چالش برای لاغری نیست بیشتر برای کر ...

ممنونم الهه جون ک همیشه ب فکر مونی

@زندگانی۲  

@mahsa13831397  

@sepiide66  

@abremaman  

@آ64

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آخه اون که تگم  کردی فقط چیزای نیاز برا رژیم بود دستور رژیم نبود میناجون

فکر کنم تو امضای زیبا جون باشه عزیزم

@kiarash_mami  

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

عزیزان من تو گروهتون نیستم ولی رژیم شخصی گرفتم. وقتی قندتون می‌افته چی کار می‌کنین؟ چون من قندی که ...

منم افت قند دارم

شیره انگور و عسل و خرما تو روتین رژیممه

اوایل حالم بد میشد

1 قاشق عسل تو یه بطری اب میریختم هر روز میخوردم

زیتون و خیارشورم عالیه

ترشیجاتم وم بخور یا حذف کن

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 بچه ها پنجشنبه روز اول رژیم پروتیینه فردا رژیم رو میذارم تو ...

الهه جونم رژیم پروتئین رو گذاشتی تگم‌کن..شات بگیرم واسه بچه هام

☝️☝️☝️☝️☝️

@زندگانی۲  

@abremaman  

@sepiide66  

@mahsa13831397  

@آ64

منم افت قند دارم شیره انگور و عسل و خرما تو روتین رژیممه اوایل حالم بد میشد 1 قاشق عسل تو یه بطری ...

ممنون جانم.

پس تنها نیستم.

من هم عصبی می‌شم و هم سردرد می‌گیرم و هم احساس ضعف می‌کنم. خیلی بده.

باید صبحونه‌م رو درست و حسابی کنم تا پیشنهادای شما رو استفاده کنم.

ممنون😘

گزارش#  

ص ۳کف لواش پنیر کم چرب گردو گوجه خیار

ناهار ماکارانی ابکشی ۲ق.گوشتش ۱ق.دوغ

شام نون و پنیر نون ۲کف

میان وعده چای خرما پرتقال بادام شیر کم چرب

اب ۷لیوان

ورزش نیم ساعت رقص.۱۰مین حلقه.پلانک

مصرفی ۸۰۰

@عروسترکم  

گزارش#   ص:۳ عدد خرما ناهار:۱۰۰ گرم عدس پلو+۲۰۰ گرم ماست کم چرب+کدو ۶۴ گرم م و:۱ فنجان قهوه ...

خوبه عزیزم نوش جونت

سلام مينا جونم خوبي امروز پيدا نبود @عروسترکم     گزارش#  ص نان سنگگ يك كف ونيم ...

کربو رو کمتر بخور عزیزم

اره ی خورده درگیرم..بهتر میشم و تند تند میام بازم

گزارش#   ص ۳کف لواش پنیر کم چرب گردو گوجه خیار ناهار ماکارانی ابکشی ۲ق.گوشتش ۱ق.دوغ شام نون ...

نوش جونت عزیزم

الهه جونم رژیم پروتئین رو گذاشتی تگم‌کن..شات بگیرم واسه بچه هام ☝️☝️☝️☝️☝️ @زندگانی۲   &nbs ...

بسم الله خدا کمکمون کنه انشاالله همگی یه هفته رو بگیریم بدون اذیت شدن.از الان گشنم شد😁

بسم الله خدا کمکمون کنه انشاالله همگی یه هفته رو بگیریم بدون اذیت شدن.از الان گشنم شد😁

انشالله عزیزم