2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1838001 بازدید | 290067 پست

قبلا همه میخاستن تا عید خوش اندام بشن

الان وضعیت جوری شده ک همه فقط میخان تا عید زنده بمونن😂

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
آره بابا باور کن اونقدر که تعریف میکنن سخت نیست..فقط تنها چیزی که مهم اینه که باید یه هفته اول تو خو ...

ببخشید عزیزم شما شورت آموزشی میپوشوندید؟یا اونم نباید پوشوند؟

بعدشم جوجه های من درست درمون حرف نمیزنن پسر شما هم تو اون سن بعید می‌دونم خوب می‌توانسته حرف بزنه منظورشو چجوری میرسوند؟

فقط خدا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره الهه گفته امروز فست، فردا وزن

سمیه جون ماهم فردا وزن کنیم آخه ماکه نمیخایم رژیم پروتئین بگیریم؟؟

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
انگیزه# الهه جون من از بعد چالش نه قند نه شکر نه فست فود خوردم وروزانه۱۰تا۱۲ لیوان آب ولرم میخورم ...

ممنون عزیز دلم 😘😘😘اتفاقا میخواستم بگم بچه های تثبیتی بیایید از رمز موفقیتتون بگید 😍😍👌👌👌

آفرین خیلیییییی عالیه خیلی با اراده بودی گلم ممنون که تحربیاتت رو‌گفتی 😘😘😘😆😘❤️❤️❤️❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سمیه جون ماهم فردا وزن کنیم آخه ماکه نمیخایم رژیم پروتئین بگیریم؟؟

نه عزیزم فقط پروتیین ها 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

بچه ها پنجشنبه روز اول رژیم پروتیینه فردا رژیم رو میذارم تو تاپیک 

بچه هایی که میخوان رژیم پروتیین بگیرن امروز فست باشید (اصلا امروز روز فسته) اونایی هم‌ که فست نیستن کمتر بخورن و فردا وزن کنید (البته چون یک هفته نشده توقع کاهش زیاد نداشته باشید باز اه ناله و سوال شروع بشه در حد ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم هم کاهش داشته باشید درسته ) فقط میخوایم ببینیم که وزن اولیه قبل پروتیین چنده و چقدررکاهش خواهید داشت 

رژیمش یکم سخته و‌محدودیت مواد غذایی داره نیم تا یکساعت هم پیاده روی تند اجباری داره

سه روز تا یکهفته هم میتونید بگیرید بسته به طاقت و اصافه وزن و شرایط داره 

اجباری هم نیست 

@مامانجوجوبودم @سمیه1396 @عروسترکم @kiarash_mami  

اطلاع رسانی لدفن 🙏🏼

ببخشید عزیزم شما شورت آموزشی میپوشوندید؟یا اونم نباید پوشوند؟ بعدشم جوجه های من درست درمون حرف نمیز ...

نه عزیزم منکه شورت و قصری و اینا همه رو داشتم ولی استفاده نکردم..ببین عزیزم بچه های الان خیلی زرنگن اصلا احتیاج به این چیز ا نیست فقط برا تشویق جایزه برچسب اینجور چیزا کار سازه بعد از چند روز همون جایزه هم نمیخاد  آخه خود به خود جیش کردن تو ذهنشون نهادینه میشه همینکه یاد بگیرن...من پسرم چون رود بود اشاره میکرد وقتی جیش داشت...بعدم روزای اول هر ۶یا۷ دقیقه میبردمش توالت تازه توالت ما تو حیاط..این کار فقط همت مادر رو می طلبه همین

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
نه عزیزم منکه شورت و قصری و اینا همه رو داشتم ولی استفاده نکردم..ببین عزیزم بچه های الان خیلی زرنگن ...

سلام عزيزم

هر شش دقيقه ك هنوز نياورديش باز بايد ببريش ك؟؟؟؟ 

اصلا جيشش مياد تو شش دقيقه🤔

ممنون عزیز دلم 😘😘😘اتفاقا میخواستم بگم بچه های تثبیتی بیایید از رمز موفقیتتون بگید 😍😍👌👌👌 آفر ...

فدات بشم عزیزم😘💐

من با راهنمایی شماسبک زندیگمو عوض کردم وگرنه رژیم که قبلشم بودم ولی درس رژیم گرفتن رو بلد نبودم خیلی چیزا از شما یاد گرفتم.یعنی یه چیزای ساده که میدیم از کنارشون رد میشدم ولی با مراعات همین چیزای ساده واقعا به هدفم رسیدم وخداروشکر میکنم که با شماها آشنا شدم😘💐 

نه عزیزم فقط پروتیین ها 

باشه عزیز😚💐

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 بچه ها پنجشنبه روز اول رژیم پروتیینه فردا رژیم رو میذارم تو ...

سلام بر نارنجی های نمونه میدونم که حال رژیم پروتین را ندارین ولی با این حال وظیفم بود تگتون کنم

پست الهه جون را بخونین.

مرسی  اه 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

@فونیکس96  

@پریجون  

@konkori_20_sale  

@lalehgolam  

لهنتیا جواب نمیدین حداقل بنویسین واسه همه تگ کردنات مرسی🙏🙏😅😅😅😅

سلام عزيزم هر شش دقيقه ك هنوز نياورديش باز بايد ببريش ك؟؟؟؟  اصلا جيشش مياد تو شش دقيقه🤔

سلام گله من..

آره من خیلی روزا بهشون آب میدادم ولی شب ساعت ۸به بعد به هیچ عنوان آب نمی دادم بهشون زودم میخوابیدن بچه های من ساعت۹شب خوابن دیگه..و با این کارم اصلا شب رو رختخواب جیش نمیکردن و اصلا شب ادراری نگرفتن خداروشکر ولی خودم تا صبح می دیدم هی داره تکون میخوری میبردم میگرفتم جیش میکرد و دوباره میخوابیدیم صبح زود میبردم جیش میکرد و دوباره آب زیاد میدادم که آب بدنشون کم نشه 

خب فکر کردم کامل بستی انگار عمل غیب دارم😕

گزارش# صبحانه چای قند پنیر بربری میان وعده سیب نهار گوجه بربری میان وعده 1ق املت لواش شام سینه مرغ لواش چای کالری شد 550

ورزش هیچی خیلی بی حالم دلم درد میکنه سرم درد میکنه 

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
سلام گله من.. آره من خیلی روزا بهشون آب میدادم ولی شب ساعت ۸به بعد به هیچ عنوان آب نمی دادم بهشون ز ...

معلومه شما خیلی وقت گذاشتی براشون که اینقدر زود جواب داده بخدا منم راضیم تمام تایمم رو بزارم فقط یک هفته ای یاد بگیرن چون دوتان  میترسم زندگیمو به گند بکشن و جفتمون متاسفانه وسواس داریم میترسم از شستن زیاد فرش رو به موت شم

فقط خدا