2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836030 بازدید | 290067 پست
ممنون عزیزم من همیشه دعاگویت هستم از وقتی که تو این گروه لاغری اومدم وبا تو و بچه های گل این تاپیک آ ...

😘😘قربونت عزیزدلم 

خدارو شکر

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انگیزه#  

من الان رفتم سرکوچه مون تخم مرغ بخرم برا کوکو .یکی از همسایه هامون یه پیرمرده س.سنش بالاس.احوالپرسی کردم به زبان کوردی خودمون گفت آفرین اینجوری خوبه رجیم بگیر.. دیگه بقیه شم نگفت😂😂

انققققد ذوووق کردم.چون هم بهم گفت لاغر شدی هم مث پدربزرگم گفت😍😍😍.

خلاصه اینکه پیرمردام مانکن دوسدارن و سر ذوق میان😂😂😂

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
ای بابا☹😢دندون درد خیییییلی بده😔 لعنت ب این کوفت ک اومده زندگیارو مختل کرده☹☹☹

زیباجون از این نونای خونگی کالریش چطور حساب میشه؟؟ اسم خاصی نداره که تو کالری شمار باشه ..داخلش مغز نداره

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
جدی؟؟؟؟پس رقیب میشیم باهم .قدت چنده؟من ۱۷۸ ام.

ععع من کوتاه ترممم😁😁😁 قدم156_بهت درخواست دوستی دادم عزیزم میشه قبول کنی بهت پیام خصوصی بدم چندتا سوال داشتم

هیچ وقت زورم ب زور دنیا نرسیده پس خودم و زدم ب دیوونگی:))

خب چرااز مایع ضدعفونی کننده سبزیجات استفاده نمیکنید ریکاو وایتکس که نمک و سرکه اصلا خوب تمیز نمیکنه

من امروزیجاخوندم نوشته بودتوسه مرحله سبزیجات وبشوریدمرحله اول با۱تا۳قطره ریکا۵دقیقه بخیسونیدبعدآبکشی کنیدمرحله بعدباضدعفوفی کننده سبزیجات😓مرحله آخرم باآب خالی موقعه آبکشی هم فشارآب زیادباشه بااین اوصاف همش بایددرحال شست وشوباشیم😑اوففف چقدرحرف زدم😰