2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835194 بازدید | 290067 پست

بچه ها اینم سفره هفت سین من😁😁😁

شوخی کردم نتیی هس😫

عید همتون مبارک و رنگارنگ و پر از خوشی و موفقیت و‌سلامتی

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

میدونم منم همونو گفتم کلفتی بشوربساب اقا روزی ۲۰بار میره رو تخت میخوابه منم حساسم روتختی باید ص ...

😂😂😂😂😂😂

بابا خوب بنده خدا میخواد کمک کنه ولی بلد نیس دیگه.

حالا شوهر من گوشی بخور بخواب لب تاپ فیلم  دوباره از اول 

لجم میگیره اینقدر میخوابه

😂😂😂😂😂😂 بابا خوب بنده خدا میخواد کمک کنه ولی بلد نیس دیگه. حالا شوهر من گوشی بخور بخواب لب تا ...

بلخره توام لجت گرفت از خوابیدنش

حالا من خوشم اومده از خوابیدنش

چون نمیبینه گوشی دست میگیرم🤣🤣

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
بلخره توام لجت گرفت از خوابیدنش حالا من خوشم اومده از خوابیدنش چون نمیبینه گوشی دست میگیرم🤣🤣

راستی میگم چرا این شوهرا حساس میشن میایم نی نی سایت؟ 

شوهر من جدیدا میگه رفتی نی نی سایت؟ 😐

به حکمتش دل بسپار 🌿
عیدت مبارک، چرا گریه😢😢

دیروز دختر حالمو بخاطر کرونا از دست دادم حالم بهم میخوره از خودم که نمیتونم پیش بچه هاش باشم برا دل داری برا خاک سپاری برا وداع آخر 😔😔😔😔😔😔😔😔

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
راستی میگم چرا این شوهرا حساس میشن میایم نی نی سایت؟  شوهر من جدیدا میگه رفتی نی نی سایت؟ 😐

اصلا شوهر من نی نی سایتو نمیدونه به این حد حساسه فکرم میکنه با اون دوست دانشگاهم چت مبکنم دیشب دارم با شکوه چت میکنه میگه اووو چته اینقدر تند تایپ میکنی کیه میگم دوستمه میگه محدثه میگم نه یه دوستای دیگم کلی سوال وجواب تا گذاشتمش تو شارژ راحت شد

خودشم داشت با گوشیش کار میکردا

این جالبه

بعدشم به بهونه یه نرم افزاری برداش ۱ساعت دستش بود دوراشو زد دید خبری نیس 

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
دیروز دختر حالمو بخاطر کرونا از دست دادم حالم بهم میخوره از خودم که نمیتونم پیش بچه هاش باشم برا دل ...

آخی عزیزم، تسلیت میگم غم آخرتون باشه، خیلی دردناکه و غم انگیز، انشاءالله روحش قرین رحمت الهی باشه،، خیلی ناراحت شدممممممم😔😔😔😔😔😔

به حکمتش دل بسپار 🌿
آخی عزیزم، تسلیت میگم غم آخرتون باشه، خیلی دردناکه و غم انگیز، انشاءالله روحش قرین رحمت الهی باشه،، ...

ممنون ببخشد که ناراحتت کردم  

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
دیروز دختر حالمو بخاطر کرونا از دست دادم حالم بهم میخوره از خودم که نمیتونم پیش بچه هاش باشم برا دل ...

وای عزیزم تسلیت میگم😞😞😞😓

چندسالش بوده؟بچه هاش چندسالشونه؟

ازین لجم میگیره چرا خودم نمیتونم بخوابم😂😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣توام بخواب محل نده