2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1837667 بازدید | 290067 پست

@kiarash_mami    

ناشتا اب ولرم

صبحانه:نان لواش۳۰گ،عسل

ناهار:برنج۹۰گ،گوشت،قیمه بدون سیب زمینی،کاهو،

شام:کاهو،تخی ابپز

م و:کشمش،سیب،گوجه،کاکاعو،شیر،ادامس

مجاز۸۰۰مصرفی۸۰۰

اب۸لیوان

چالش ورزش اون حرکت انجام دادم،چالش شکم و کپل،۳۰درازنشست،جمعا یه ساعت

بچه هاا😣😣😣😣😣 رفتید تو دیگ @ساراجوووون90     @مهدیه24     @هلناززززز ...

نه دیشب دیگمون چپه بود، انشاالله امشب جبران میکنم🤗

ببخشید من نت شبانه دارم برای همین دیر گزارش فرستادم

راستی سلام عزیزم💚، خوبید، عیدتون مبارک

روز جهانی زنان مبارک

نهار:نیمرو، تافتون

شام:سوپ رشته، 13گ تافتون

بعد شام :پرتقال، گلابی، خیار، کیوی، شلغم(مهمون بودم) 

جمعا694

ورزش هم نداشتم، آب هم خوردم فقط نیدونم چقدر خوردم، 

فولیک و مولتی

خواستن توانستن است. چالش رژیم :شروع 63.5، پایان چالش 53.6، ممنون از کمک دوستان گروه بامدادخمار، ممنون از بامدادخمار عزیز بابت برنامه رژیم عالیشون که به رایگان و بدون منت دراختیار همه گذاشتند، لینک گروه بامدادخمار عزیز

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

@مامانجوجوبودم  

وزنم 64/200😀 تو دوهفته یه کیلو و هشتصد وزن کم کردم 

ممنونم عشقم 

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪

@مامانجوجوبودم  

گزارش#  

صبحانه سیب دارچین

میان وعده یه پرتقال و چای دارچین ویه خرما

ناهار تخم مرغ آب پز و سه برگ کاهو وبه گوجه فرنگی 

میان وعده یه کیوی و پسته 8عدد و چای دارچین وخرما 

شام شیر گرم و دارچین و یه قاشق عسل و یه سیب 

کالری مصرفی 700

ورزش ها نیم ساعت ایروبیک و 100پروانه و شنای دیوار  و چالش شکم وپهلو انجام شد

آب 8لیوان خورده شد 

دیروز به همسری سرویس دادم 😉 وقت نشد بیام گزارش بدم عزیزم

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
سلام دوستان خوبم الهه جونم چای ماسالا کالریش چنده؟؟؟؟ @بامدادخمار    

نمیدونم دقیق ولی اگه با شیر هست کالریش بالاست با سویا ممکنه پایینتر باشه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
الهه جان من فردا روز 5 پری مه. وزنم کاظم نیس؟

نه وزن کن

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@بامدادخمار   سلام عشقم ..الهی بگردم اینقدر  ناراحت نباش عزیزم توکه بی منت اینقدر همه ...

سلام خوشگلم 

قربونت عزیز دلم همینکه شما دوستای خوبمو و دعای خیرتونو دارم به یه دنیا می ارزه ❤️❤️😍😍

درسته اینجا مجازیه ولی پشتش ادم واقعی نشسته و دل و احساسش واقعیه وقتی بیمعرفتی میکنن ادم واقعی دلش میشکنه ، من بخدا اصلا حتی توقع تشکر هم ندارم منتی هم نیست خودم دوست داشتم کمکی کنم ولی دیگه این کارا رو نکنن بابا ادم به همه بی اعتماد میشه و به اون دوستی که داشته و لحظه های خوبش حس خیلی بدی پیدا میکنه  

اره واقعا درست میگی من گفتم اگه تاپیک و سایت با مشکل مواجه شد بچه ها اذیت نشن و بتونن به رژیم ادامه بدن ولی (عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد ) انگار این مساله باعث خیر شد من گروه نزنم که معلوم نبود چقدر دردسر داره و دور از جون همه یکی مثل همین لیلیدیر پیدا میشد یا حتی خودش میومد تو گروه چون شمارشو داد که ببرمش تو واتساپ و بعدش معلوم نبود چی بشه 

ممنون عزیز دلم 😘😘😘❤️❤️❤️❤️

@سمیه1396     😢😢وزن هفته پیش 56:۳۰۰.   این هفته۵۶:۶۰۰اضاف شدم😢پنج روزگلاب ب ...

اره صد در صد تاثیر داره و وزنت کاذبه

گزارش وزن هفته پیش 86,300 امروز 85,200 😁

عالیه😍😍👌👌مبارکه

تو تاپیک وزن گزارش بده 💙

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
@kiarash_mami       ناشتا اب ولرم صبحانه:نان لواش۳۰گ،عسل ناهار:برنج۹۰گ،گوشت، ...

👌😍آفرین عالیه👏👏👏👏👏

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
گزارش#   صبحانه:نان سنگک+پنیر+گوجه+خیار😋😋😋 میانوعده:خرما😋😋😋 ناهار:قیمه +۶ق پلو کته😋 ...

چالش پری چی بید🙁بازم برنج خوردی 😕😕😕😕دیروزم ک خورده بودی