2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1837667 بازدید | 290067 پست
سلام گلم خیلی عالی انشاءالله همیشه موفق باشی خوشحالم برات همگروهی💚💚💚😍😍😘😘 یه سوال😁آب ومیجوشو ...

فدات بشم مهربوووون🥰😘💐

آب رو میجوشونم تو فلاسک میریزم و دوباره یه کتری میجوشونم  میریزم تو پارچ هر وقت میخام آب بخورم نصف آب جوش فلاسک نصف آب جوشیده سردشده پارچ ومن بیشتر رو به داغ نکه دهنم بسوزه ولی گرم تر میخورم..دولیوان نیم ساعت قبل صبحانه..دولیوان قبل ناهار..دولیوان قبل ورزش دولیوان بعد ورزش دولیوان قبل شام ودولیوان یه ساعت بعد شام اینجوری تقسیم بندی کردم..اگه ورزشم نرسم بکنم ولی آب رو حتما میخورم..خیلی برا یبوست خوبه بعدم باید حداقل یه ماه اینجوری بخوری تا نتیجه ببینی ولی منکه واقعا نتیجشو دیدم

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
@ati_hami     @nabati     @خانومی_8646     @فندق_فسقلی   ...

سلام عزیزم ما اینجا اینترنتمون قطع میشه، دیروز تا نصف شب هر چی اومدم ک گزارش بدم وصل نشد شوهرمم زنگ زد شرکتش گفت قطعه الان وصل شده عزیزم

به حکمتش دل بسپار 🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@kiarash_mami  

گزارش#  

صبحانه ۳۰گرم نان خشک، ۱۵گرم پنیر، ۴گرم کنجد، ۵گرم ارده، ۲۵گرم حلوا ارده، ۳گردو، ۶خرما

میانوعده خیار، کاهو

ناهار خوراک لوبیا، نارنج

میانوعده ۱لیوان آبهویج، پرتقال، سیب، کاهو

شام سالاد فصل

آب ۸لیوان 

مجاز بدون فست ۱۲۲۲

ورزش نداشتم

به حکمتش دل بسپار 🌿
فدات بشم مهربوووون🥰😘💐 آب رو میجوشونم تو فلاسک میریزم و دوباره یه کتری میجوشونم  میریزم تو پ ...

خدانکنه. زنده باشی گلم ممنون ازتوضیح کاملت خیلی ماهی😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍

خدانکنه زنده باشی گلم ممنون ازتوضیح کاملت خیلی ماهی😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍

🤩😘💐

انشاءالله بخوری ونتیجه بگیری عزیزم خیلی خوبه والبته مجانی😁😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
مرسی عزیزم امروز سفارش بدم تا فردا میرسه ؟

ببخشید ندیدم دیروز پیامت رو 😅

فکر کنم تحویل 24 تا 48 ساعته داشت

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
@ati_hami     @nabati     @خانومی_8646     @فندق_فسقلی   ...

گزارشه چي؟

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
آفرین باز از هیچی بهتره منم۶۱و۳۰۰ شدم💃💃💃💃

واییییی چه رقابتیییی🤣🤣🤣🤣

عین همممم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
کیارش میمونه خونه مامانم خیلی باهاش مچه عاشقشونه

مامان من انقده بچه داری کرده خستس😂😂الانم چند بار گفتمش بیا کمکم آوا رو از پوشک بگیریم دیگه کشش نداره بخواد بیاد...میگه باشه ولی وقتش برسه نمیاد