2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست

مواد لازم رژیم پروتئین

@مامان_الیساهستم  

@مامان_دخترای_گل  

@mamanali95  

@لاویا  

@mediiisaa  

شات بگیرید اون تاپیک ترکید دیگه مطالب مهم موجود نیس💙

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

گزارش# @عروسترکم  

ببخشید گلم دیشب نتونستم گزارش بدم 

صبحانه:نان جو سر شیر مربا

ناهار :پلو آبکش کباب کوبیده ماست کم چرب

شام :تخم مرغ آپز سس فرانسوی کلم گوجه خیار شور کاهو

میان وعده:کیک ساده پسته بادام آب هویج  شیر خرما

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مواد لازم رژیم پروتئین @shimahamed     @radvin_70     @زهرا۱۴   & ...

ممنونم زیبا جون ولی من نمیگیرم چون از ماهی متنفرم گوشت قرمزم دوست ندارم مرغ هم فقط سینه میخورم کلا میانه خوبی با گوشت ندارم اگه سبزیجات بود عالی بود بازم ممنون 

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
منم مث خودت شیرقهوه ای شدم الهام😆😐ولی عجیب سیز میشم باهاش👌مرسی ازت ها نگران نباش از امروز دیگه د ...

سلااااام عززززیزم میبینی چقدخوبه،انگارچهارپرس جوجه کباب خوردی،ازبس باهاش سیرمیشیم😆خداکنه ساعت کاریشون درست بشه،چیه میان خونه،بایدوردلشون بشینیم😧

منم  چندروزه  شروع کردم  بازم بگو  انرژی بگیریم

فقط هفته اولش یکم سخته من خودمو با کاهو هویچ سیر میکنم هر موقع هم که دلم یه چیز شیرین میخواد چای دارچین و عسل یا خرما میخورم من نون و برنج و شیرینی خیلی زیاد میخوردم اصلا سیر هم بودن بازم هوس میکردم میخوردم خودم الان باورم نمیشه بعضی روزها اصلا برنج و نون نمی‌خورم و روزهایی که برنج میخورم با یه کفگیر کوچیک سیر سیر میشم ☺ 

من قبلا اصلا ورزش نمی کردم الان اگر یه روز ورزش نکنم انگار یه چیزی رو گم کردم😉

من به این ایمان دارم خواستن توانسته💪💪💪💪

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪

@kiarash_mami  

صبحانه 1 چای

نهار آی گوشت 1 لیوان + 2 کف دست نان سنگک + گوشت کوبیده 8 قاشق

عصر : آب پرتقال + چای + ساقه طلایی

شام واویشکا جیگر + 2 کف دست بربری

آب خردنم دوباره کم شده گیر دادم به چایی

کااری مجاز : 1220

دریاقتی : 1200

وای چه عالی سه ماهه خیلی خوبه موفق باشی برا منم دعا کن

عزیزم انشالله موفق باشی حتما میتونی اینجا بچه های خوبی هستی که خیلی دلسوزانه راهنمایی میکنند الهه جون همه نکات رو خیلی خوب توضیح میده اگر واقعا رعایت کنی و زیرآب نری😉 راحت کم میکنی  ☺

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
@سمیه1396     سلام رئیس من دیشب گزارش و تایپ کردم ولی به محض گذاشتن تاپیک قفل شد

کلش شد1170

ورزش هم نیم ساعت پیاده روی تند و یه ربع وزنه زدم نشسته برای سفت شدن سینه به نظرتون برا کمرم بد نیست؟

خودم موقع زدن حرکت حس درد نداشتم

فقط خدا
بچه دوست نداشتم تا الان همچین کاری کنم ولی مجبورم کردن  ازین ببعد کسی اومد اینجا ایراد گرفت یا ...

سلام الهه جونم. گروه واتساپ داری؟؟ اگه داری منم ببر لدفا

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
سلام عزیزم راستش تو اگه میخاستی ادامه بدی اصلا نمیزاشتی حذف بشی هرچقد تگ کردم اصلا انگار ن انگار😢💙 ...

باشه عزیزم مرسی. تا ۲۸ ام خودمم رعایت میکنم😘😘😘

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋