2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833513 بازدید | 290067 پست

سلاااااااااااااااااااااااام دخیااااااااااااااااااااااااا

روز فست خوبی داشته باشین الهی گشنگی نکشین و کالریتون زیر 500 بشه

الی امروز غذاهای رنگ و لعاب دار و چرب و چیلی گیرتون نیاد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بچه ها یه سوال پودر کیک دارم که یک ماهو نیم از تاریخش گذشته میشه استفادش کرد یا بریزم دور؟!!!!!

سللم هستی جان 

من داشتم درس کردم و هیچی نشددیگه نمیدونم هر جور صلاحدمیدونی

سلام بچه ها خوبین امروز شوهر خاله شوهرم فوت کرده سه تا بچه داره..پسر اخرش خیلی کوچیکه.اعصابم خورد ...

خداوند رحمتشون کنه و صبر بده به خونوادشون 😔😔😔

سلام بچه ها خوبین امروز شوهر خاله شوهرم فوت کرده سه تا بچه داره..پسر اخرش خیلی کوچیکه.اعصابم خورد ...

تسلیت میگم خدا رحمتش کنه

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

@نگاراصلانی       @مبینا_mobina       @maryam1372 &nb ...

سلام عزیزم.

شرمنده سرما خوردیم همگی شدید😢😢😢

دستم به دکتر و دارو بنده😵😵😵

از فردا صبح میام.

اگه تاپیک جدید زدید لطفا تگم کن عزیزدلم.❤

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
سلام خانما روزای فست چی میخورین که سیر بمونین؟من هر چی فکر میکنم جز میوه چیزی به ذهنم نمیاد😐

سلام عشقم😍

غذای_رژیمی#  

اینجا پیشنهادات خوبی هست😍هویج و کاهو هم که نگم برات😋

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
سلام صب شنبه اتون بخیر😣نمیتونم تگ کنم همچنان سردردم

سلام عزیزم

چرا سردرد شدیی

سرت را یواش ماساژ بده، مخصوصا پشت سرت را

درد را اروم میکنه

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

ای خداا

خدا بیامرزه🙏🙏🙏🙏

بچه کوچیک سختهههه....😞😞😞😞

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلاااااااااااااااااااااااام دخیااااااااااااااااااااااااا روز فست خوبی داشته باشین الهی گشنگی نکشین ...

😅😅😅😅😅😅

الهیییی امین

سلام عزیزم. شرمنده سرما خوردیم همگی شدید😢😢😢 دستم به دکتر و دارو بنده😵😵😵 از فردا صبح میام. ...

عههه سرما خوردیییی☹️☹️☹️🙁

اب جوش بده ، بزار سرد بشه، یه تیکه کوچولو لیمو‌بنداز و  هر روز درس کن و بخور

اب هم زیاد بخور

ان شاالله زودی خوب بشیی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز