2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826638 بازدید | 290067 پست
چرا میخوایی بخوری؟

واسه سنگ کلیه عطاریه گفت باسیاهدانه بخور ازداروهای شیمایی که بهتره قرص که دکتر داده میخورم به معدم نمیسازه کلا حالت تهوع که ازغذاخوردن منوانداخته

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
ویتامین eخوبه اگه پسر میخوای ازروزسه قاعدگی تا روز۱۰قاعدگی فقط گرمیجات بخورشوهرتم گرمیجات بخوره خوبه ...

همه چیز داریم قاطی میخوریم 

خودم دلم دختر و پسر میخاد همسرمم همینطور

خودمم پودرسنجد میریزم تو شیر میخورم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه چیز داریم قاطی میخوریم  خودم دلم دختر و پسر میخاد همسرمم همینطور خودمم پودرسنجد میریزم تو ...

دختروپسرفرقی نداره گلم فقط سالم باشه اگه به من بود دوست داشتم یه جف دوقلو دختردیگه ام داشتم 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
عکس خودتونه رو پروفایلت؟

بله گلم

واسه سنگ کلیه عطاریه گفت باسیاهدانه بخور ازداروهای شیمایی که بهتره قرص که دکتر داده میخورم به معدم ن ...

اها عزیزم ایشالله زودتر خوب بشی😘😘 سعی کن بگردی عسل با کیفیت بگیری این عسلای کارخونه ای اکثرا قنده

مرسی سهای عزیزم😔 انشالله خدا هیچ وقت هیچ مادر و پدریو با بچه هاشون امتحان نکنه انشالله همه بچه ها ...

مادی خوندم الان پستتو متاسفم واقعا😔😔خدابیامرزه ایشالا خدا صبر بده بهتون

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
حرفات کاملا متینه استاد والا خوشحالم میشیم کسی موقع اشتباه کردن گوشمونو بپیچونه بگه کارت اشتباس.  ...

قربونت عزیزم چاکلتم😚😚

مرسی شهرزاد جونم خدا به خانواده اش صبر بده و آرامش🙏🙏🙏 خودت خوبی؟ تنهاییت تا کی ادامه داره؟&nbs ...

ایشالا....قربونت منم خوبم😚😚 .تموم شد دیگه عصری گودزیلا اومد😂😂خونه مجردی و دوران پلاسینگ تموم شد دیگه😆😆

دختروپسرفرقی نداره گلم فقط سالم باشه اگه به من بود دوست داشتم یه جف دوقلو دختردیگه ام داشتم 

ماشالله ب اراده ات گلم

من میخام یه دوقلو بیارم حالا هرچی ک باشه بقول شما فقط سالم

اما دیگ نیازم😂😅

منم حس میکنم دوستان کمی پیاز داغ یه چیزی رو زیاد میکنن الللللبته و صد البته که دوستان لطف دارند و د ...

نه گلم.من خودم اشتباه زدم تو مانکن.قاشق معیار درست تریه بنظرم.دوستان همیشه لطف دارن که اشتباهاتمونو گوشزد میکنن.

راستشو بخوای خودم بعد از اون غذای پرکالری عذاب وجدان گرفتم.تلنگر بچه ها هم به نفع خودمونه.اگه این تلنگرا نبود که تا بجای دو کفگیر ۴ کفگیر میخوردم😁