2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1808498 بازدید | 290067 پست
من ازونجا که حوصلم زیاده به نظرم  بمون یکشنبه اگه باز کم نکردی شوک بگیر چون چیزی رو از دست  ...

اهان باشه پس تا ۱ شنبه صبر میکنم ..اگه باز  استپ کردم یا خیلی چشم گیر نبود  یگه شوک میگیرم

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

‌ 😂😂😂‌ .   خوب خوب که نه ‌ رشد کردن  اومدن بالا یه کوچولو دیگه مونده‌ خوب شن‌ وا مونده ...

اره میدونم اوناام شهرقدسن. واقعا تو مدرسه های دولتی تعداد خیلیییی زیاد اصا وقت نمیکن معلم چیزی بگ.

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
2803
اهان باشه پس تا ۱ شنبه صبر میکنم ..اگه باز  استپ کردم یا خیلی چشم گیر نبود  یگه شوک میگیرم

اره عزیزم  اینجور بهتره ایشالا که کم میکنی😚😚ورزشم تا میتونی انجام بده 

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
اره عزیزم  اینجور بهتره ایشالا که کم میکنی😚😚ورزشم تا میتونی انجام بده

باشه .مرسی..الان دارم حلقه میزنم بعد دراز نشست برم چنتا چالش.

2804
اهان ممنون..من میترسم بگیرم زیاد کنم😅😅😅از بس بی شانسم اخه بعد ۵ کیلو استپ کردم

من باشگاه رفتم ماه رمضان وزن کردم ۶۸کیلوبودم وشروع کردم ورزش کردن یه ماه بعدش وزن کردم شدم ۷۰ نمیدونم چرا کم نکرده بودم بعدرمضان نشدبرم باشگاه به مدت دوماه بعددوماه باشگاه رفتن وشروع کردم وزنم ۶۹بود مربیمون چالش گذاشت تویه ماه بایدسه کیلوکم کنید شروع کردم وزن کردم شدم ۷۰.۶۰۰دیگه خسته شدم اومدم این تاپیک روزشنبه رفتم روترازوکه یه چالش دیگه داشتیم وزنم بعدیه ماه وباکالری شماری شده بود۶۴‌.۴۰۰اینجاانگیزم بیشترشدتابه هدفم برسم.گرچه من درکنار ورزش وکالری شماری قرص هم مصرف میکنم

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
آره به نظرم کافی باشه .‌ 

ممنون‌گلم

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
من باشگاه رفتم ماه رمضان وزن کردم ۶۸کیلوبودم وشروع کردم ورزش کردن یه ماه بعدش وزن کردم شدم ۷۰ نمیدون ...

خیلی خوب کم کردید منم تو یک ماه حدود ۵ کیلوکم کردم ولی گیر کردم تو ۷۳ کیلو دو هفته اس ..من متابولیسم بدنم پایین احساس میکنم به جز هفته اول ۱ کیلو کم کردم دیگه همش زیر یک کیلو بودم ...من همه جی رو رعایت میکنم جز خگخ چون بچه شیر میدم 

2805

دوستاي عزيز من بيشتر چاقيم تويه( ب ا س ن ) هست

چه ورزش انجام بدم

چيكار كنم

واقعا به كمكتون احتياج دارم

يعني بالاتنه خيلي خوب

شكم يكم

و همين ب ا س ن

خدايا واسم نيني جونم سالم نگه دار ...به همه منتظرا ني ني سالم بده 😍😍😍
2801