2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1827406 بازدید | 290067 پست
سلام عزیزم من نمیدونم منظورتون از رژیم شیر کدوم رژیم شیره😁ولی من اینو گرفتم،ک مجازی تو کل روز ۳ لیو ...

سلام ممنونم گلم از پاسخ گوییت

گروه ابی وزن شروع 78/800وزن فعلی 71 هدف نهایی 13تاباقیس 58 بطلبه انشاا..   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@ashoojooni   @mahgoliiiii   سلام دوستان یه سوال من میخام با سنم بره بالاتر و بزرگتر بشه وفرم بگیره وگرد بشه به نظرتون برم باشگاه یا چالش فرمدهی با سن تو خونه برم جواب میده بعد چیکاراکنم بعدش ویا حتی درحین ورزشش منظورمه چی بخورم؟

پیشاپیش ممنون بابت جوابتون😍

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
شوهر من کلا خاصه فقط عَربده میکشه.منم سکوتم چون حوصله ندارم دوباره صدای مزخرفشو بشنوم😕

ما برعکسیم😶من داد میزنم وسیله میشکونم😟بعضی وقتا میزنمش🤐اون محمد امینو سر گرم میکنه و چیزی نمیگه تا من حرصم بخوابه😥واقعا دست خودم نیس شاید شوهر تو هم مث من باشه مدلم اینه اگه داد نزنم سکته میکنم🙁

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
@ashoojooni   @mahgoliiiii   سلام دوستان یه سوال من میخام با سنم بره بالاتر و بزرگتر بش ...

ببشید من جواب میدم دوستم☺چون تجربه دارم میگم🤗

اول اینکه بری باشگاه هم سریع تر نتیجه میگیری هم بهتر🤩

من یه ماه تو خونه کار کردم یه سانت اضاف شد خیلیم فرمش بهتر شد ازون حالت تخت در اومد،فقط روزای فرم دهی اصلا نباید چربی سوز کار کنی،بین ورزش یا بلافاصله بعدشم بادام،تخم مرغ آب پز،سینه مرغ ،یا شیر واینجور چیزا بخور😍

من بخاطر دردش فعلا کنار گذاشتم😔انشالله وقتی به هدف رسیدم شروع میکنم💪

ببشید من جواب میدم دوستم☺چون تجربه دارم میگم🤗 اول اینکه بری باشگاه هم سریع تر نتیجه میگیری هم بهتر ...

خیلی لطف کردی عزیزم

در هفته چند روز فرمدهی برم چند روز چربیسوزی به نظرت؟؟؟

ورزش#  

🔶️ زمان را خودتان ایجاد کنید.

افرادی که ورزش می کنند نسبت به افرادی که ورزش نمی کنند زمان بیشتری ندارند. بلکه آن ها ورزش را برای خود در اولویت قرار می دهند. برای تمرینات خود برنامه ریزی داشته باشید و مانند هر قرار مهم دیگری که نمی خواهید آن را از دست دهید با برنامه ورزشی خود رفتار کنید. این کار به شما کمک می کند تا مرتب تر ورزش کنید💪

ببشید من جواب میدم دوستم☺چون تجربه دارم میگم🤗 اول اینکه بری باشگاه هم سریع تر نتیجه میگیری هم بهتر ...

میترسم برم باشگاه بعد نتونم برم برگرده سرجاش🙈🙈🙈به نظرت اگه یه مدت برم فقط برای فرمدهی بعضی روزاهم چربیسوزی بعد باشگاه رو ول کنم شل نمیشم؟

سلام ممنونم گلم از پاسخ گوییت

قربونت عزیزم❤

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
خیلی لطف کردی عزیزم در هفته چند روز فرمدهی برم چند روز چربیسوزی به نظرت؟؟؟

بامداد جون به من گفته بود دو روز با فاصله فرم دهی،سه روز چربیسوز من اینجوری میرفتم👇

شنبه فرم دهی

یکشنبه استراحت

دوشنبه چربیسوز وهوازی

سه شنبه فرم دهی

چهار شنبه استراحت

پنجشنبه چربیسوز

جمعه هم معمولا پیاده روی یا رقص داشتم😚

میترسم برم باشگاه بعد نتونم برم برگرده سرجاش🙈🙈🙈به نظرت اگه یه مدت برم فقط برای فرمدهی بعضی روزاهم ...

نه عزیزم خوب تا جایی که میتونی میری باشگاه ،روزاییم که نتونی تو خونه کار میکنی😀اینجا یه مربی هس به اسم فافا ایشون میگه اگه بیشتر از ۶ ماه رو اندام وعضله کار بشه اون قسمت تا چند سال شل نمیشه وخودشو حفظ میکنه👌

نه عزیزم خوب تا جایی که میتونی میری باشگاه ،روزاییم که نتونی تو خونه کار میکنی😀اینجا یه مربی هس به ...

من دوس دارم خودمودرگیر باشگاه نکنم 🙈🙈🙈ابنجوری تا اخرعمرم باید برم باشگاه که😁

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز