2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1827406 بازدید | 290067 پست
اول با دکترت مشورت کن بعدم پیاده روی اروم رقص اروم انجام بده😉البته نظرم بودا خدایی نکرده دچار مشکل ...

چشمم ممنون 😍

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو
کم نبند کالریتو عشقم

من‌یه‌مشکلی‌ که دارم وتازگی ها بهتر شدم تا شوهرم نیس اشتهام‌کوره به محض اینکه بیاد انتحاری‌میزنم😂😂

البته الان‌بهترم‌مثلا دیگه شبا دیر‌‌بیا ‌من زود شاممو میخورم

بعد از ۸ دیگه چیزی نمیخورم‌حتی میوه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیاده روی ورقص مشکلی نداره عزیزم😍😘

ممنونم

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو
من‌یه‌مشکلی‌ که دارم وتازگی ها بهتر شدم تا شوهرم نیس اشتهام‌کوره به محض اینکه بیاد انتحاری‌میزنم😂😂 ...

خیلی خوبه اینجوری😍منم دیگه تصمیم گرفتم بعد۹چیزی نخورم

چطور شوهرتو میبینی اشتهات باز میشه😁طفلک کجاش شبیه خوراکیه😄😄😅😅😅

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
هم خوشمزه بود،هم سیرکننده.میتونی بادمجونشوبیشترکنی،من بااین مقدارسیرمیشم  غذای_رژیمی#   ...

ممنونم عزیزم دیدم پستها رو عالی بودن

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
خیلی خوبه اینجوری😍منم دیگه تصمیم گرفتم بعد۹چیزی نخورم چطور شوهرتو میبینی اشتهات باز میشه😁طفلک کجا ...

تنهایی بهم چیزی‌نمیچسبه از طرفی دخترم اینقدر شیطونی میکنه دست تو غذا میبره وباید هول هولی بخورم میگم‌ اصلا ولش کن نمیخورم

تنهایی بهم چیزی‌نمیچسبه از طرفی دخترم اینقدر شیطونی میکنه دست تو غذا میبره وباید هول هولی بخورم میگم ...

آره راس میگی منم با پسرم همین شرایطو دارم😑

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
آره راس میگی منم با پسرم همین شرایطو دارم😑

راستی منم یه حلوای رژیمی درست کردم خیلی خوب شد البته دیروز عکسشم ندارم

ارد ۵ قاشق تفت دادم بوی خامیش‌گرفته شد ۱۰گرم کره‌ بعد ۳ ق   ۳ شیره ریختم داخلش هم زدم خیلی خوشمزه شد 

من یکمیشو خوردم البته‌

۳شیره شیره توت وانگور وخرما هر یه قاشقش ۳۵ کالری زده بود روش

امروز باشگاه بدنسازی بودم خیلی خوب بود تو خونه هم حلقه می زنم به امید مانکنی

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز