2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1827406 بازدید | 290067 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها جون عزیزتون منو کمک کنین من تازه مانکن رو نصب کردم و وزنمو رو ضرب کردم که روزی باید 1600 کالری مصرف کنم تو مانکن کلا گیج شدم خیلی پیچیده است فقط چیزایی که امروز خوردم رو زدم گفت 500 تا کالری مصرف کردم خواهشا منو کمک کنین ایییی خدااااا

یادت باشه ..... یادت باشه.... یادم هست ..یادم هست شهید سیاه کالی❤❤❤❤
بچه ها جون عزیزتون منو کمک کنین من تازه مانکن رو نصب کردم و وزنمو رو ضرب کردم که روزی باید 1600 کالر ...

سلام عزیزم خب مشکل چیه منم مانکن ندارم نمیدونم چطوریه

خب تو باید در طول روز تا ساعت8 شب 1600 تا کالری بخوری از چیزای سالم و مغذی استفاده کن و چیزی رو هم حذف نکن مثلا نان و برنج کم باشه ولی تو برنامه ی غذاییت باشه

امروزم چون500 تا دریافتی داشتی بذار به عنوان روز فست فردا کالریت رو 1600 تا ببند

ورزشاتم یک ساعت قبل و بعدش چیزی نخور

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سلام عزیزم خب مشکل چیه منم مانکن ندارم نمیدونم چطوریه خب تو باید در طول روز تا ساعت8 شب 1600 تا کال ...

انقد ور رفتم تا تگ کردن یاد گرفتم خوبی عزیزم مرررسی شما چیکار کردی

یادت باشه ..... یادت باشه.... یادم هست ..یادم هست شهید سیاه کالی❤❤❤❤
انقد ور رفتم تا تگ کردن یاد گرفتم خوبی عزیزم مرررسی شما چیکار کردی

من امروز1300 تا خوردم یه ساعتم پیاده روی کردم 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
بچه ها کسی میدونه یه بادمجون متوسط کبابی بدون روغن چند کالریه؟ تو کرفس ندیدم

هر یک قاشق بادمجون کبابی تقریبا ۱ کالری داره

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
کسی جوابمو نداد استارتر این تاپیک چیشده بانی این تاپیک لاغری چرا قطع دسترسی شده

استاتر  خودش کابریش را بسته 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
من 1600 تا نخورم چی میشه؟هنوزم وزن نکردم همون 85 زدم

بچه ها تو این تاپیک میگن که اگه از اول کمتر بخ.ری تا یه حدی وزنت میاد پایین و چون بدنت عادت کرده دیگه وزنت کم نمیشه

دو روز در هفته مجازی 500 تا مصرف کنی بقیه ی روزا باید به مقدار کالری مجازت مصرف کنی اینجوری هفته ای1 کیلو کم میکنی بچه ها ورزشم میکنن از یه کیلو هم بیشتر کاهش دارن