2777
2789
عنوان

پشیمون شدم😔

907 بازدید | 42 پست

مهریموگذاشتم اجراولی نمیتونم ازش دل بکنم یجورایی پشیمون شدم بعدشم مامانم که همش بهم میگفت طلاق بگیرالان برگشته میگه طلاق بگیری نمیتونم سرموبلندکنم جلومردم میدونم بعدطلاق هی میخوادبهم گیربده😔بچه هابه نظرشماراهی وجودنداره که برگردیم به رابطه؟اخه اونم خیلی ناراحته همش بهم میگه چرااین کاروکردی.؟میخوام یجوری برگردم که مثلا بامنت گذاشتن وایناباشه...بعدشم دیشب بهم پیام دادکه تورفتی شکایت کردی منم گفتم بابات گفت بریدبعدشم گفتم اگه ام جداشم همینجوری اززندگیت نمیرم اونم گفت یعنی چی منم گفتم حق وحقوقمومیگیرم دیگه ازدیشبه پیام نداده😞😞😞

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکلتون چی بوده 

دخالت زیادخانوادش ومشکلات خودش مثلاهمه چیروبه خانوادش میگه زیادی گیرمیده قهرای طولانی میکنه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
دخالت زیادخانوادش ومشکلات خودش مثلاهمه چیروبه خانوادش میگه زیادی گیرمیده قهرای طولانی میکنه

عزیزم اینا مشاوره میخاد نه که طلاق اخه

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
اگه دلتون راضی به طلاق نیست به خاطر حرف دیگران جدا نشید

اخه اگه الان پشیمون بشم خودش وخانوادش خیلی پرومیشن

وا وقتی دلتون پیش هم هست چیکاریه زندگیتو بخاطر حرف بقیه خراب کنی....همین مردم هستن اگ طلاق بگیری پشت سرت هزارتا حرف میگن ..وقتی دلت نیس نگیر طلاق بهم فرصت بدین

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت😍😍😍

یعنی مرد بچه ننه ،ننه پسر دوست عامل اصلی بیشتر طلاقا ناراحتیان.......

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍