2777
2789
عنوان

پشیمون شدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 42 پست
خیلی ناراحتم خیلی به قران بغض گلوموگرفته دارم خفه میشم یه مقدارازجهازموخریده بودم الان مامانم گذاشته ...

عزیزم ناراحت نباش بعدا بخاطر ناراحتیت پشیمون میشی والا دیدم میگم هر گذاشتن مهریه به اجرا دلیل بر جدایی و طلاق نیس یکم همسرت و خانوادش حساب دستش میاد و تا اخر عمر دخالت نمیکنن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
واقعااینطوریه؟؟؟میترسم لج کنه

والا نمی‌دونم 

اینجوری ک میگی اگه شل و ول برخورد می‌کنه کوتاه بیاد تا ته خط باید کوتاه بیای 

اگه میدونی با تلنگر به خودش میاد باید سفت بگیری ببینی میاد ابراز پشیمونی کنه یا ن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ناراحت نباش بعدا بخاطر ناراحتیت پشیمون میشی والا دیدم میگم هر گذاشتن مهریه به اجرا دلیل بر جدا ...

مرسی عزیزم بهم دلگرمی دادی

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
والا نمی‌دونم  اینجوری ک میگی اگه شل و ول برخورد می‌کنه کوتاه بیاد تا ته خط باید کوتاه بیای&nb ...

ابرازپشیمونی میکنه ولی یه حالتی که مثلاغرورش نشکنه 

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
مرسی عزیزم بهم دلگرمی دادی

جانم واقعیته میگم. فعلا راه دراز داری در پیش همونطور سفت و سخت تو تصمیمت بمون باور کن به پات میفتن 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
جانم واقعیته میگم. فعلا راه دراز داری در پیش همونطور سفت و سخت تو تصمیمت بمون باور کن به پات میفتن&n ...

واقعاممنونم ازت الان که بامامانم رفته بودیم بیرون برگشت بهم گفت اگه طلاق بگیری دیگه روم نمیشه باتوبرم بیرون بخدااومدم خونه انقدرگریه کردم ولی شمااین حرفاروزدیدخیلی اروم شدم مرسی

واقعاممنونم ازت الان که بامامانم رفته بودیم بیرون برگشت بهم گفت اگه طلاق بگیری دیگه روم نمیشه باتوبر ...

جانم. من حرف مادرتو تایید نمیکنم چون طلاق عیب نیس ولی بذار به حساب اینکه نمیخاد زندگیتو به آسونی ولکنی. این حرفای من بر اساس قانونه حتی بزنی تو گوگل هم میبینی که جدایی اسون نیس. آروم باش انشالله جهیزیتتم بسلامتی میبری استفاده میکنی

جانم. من حرف مادرتو تایید نمیکنم چون طلاق عیب نیس ولی بذار به حساب اینکه نمیخاد زندگیتو به آسونی ولک ...

❤❤❤❤❤❤❤

اخه اگه الان پشیمون بشم خودش وخانوادش خیلی پرومیشن

این مردی که من میبینم صلاحیت زندگی نداره یعتی حداقل هفت سال دیگه شاید یکم عقلش کامل شه اگه باش بمونی باید حسابی ابدیده باشی و اصلا اذیت نشی وگرنه داعون و مریض میشی 

همیشه خانواده ی من واسطه شدن اخه...الان بایداوناواسطه بشن😔

دوست عزیز از کامنت هاتون متوجه شدم هم شما و هم همسرتون اولا ریز و درشتی مسایل بین خودتونو به خانواده هاتون منتقل میکنید و  دوما به خانوادهاتون اجازه میدید که در مسائلی  شخصی شما دو نفر دخالت کنند، در تصمیمهاتون تاثیر بگذارند و از اون بدتربه جای شما تصمیم بگیرند. این رویه بزرگترین آفت زندگی مشترک هست.

دوستانه بهتون میگم تا زمانی که با حرف مادرتون تصمیم به طلاق میگیرید و با حرف دیگه ای از ایشون از طلاق پشیمون میشید نمی‌تونید با این آقا با هر کس دیگه ای زندگی مشترکی تشکیل بدید که توش موفق باشید.برای ازدواج موفق وجود بلوغ فکری، استقلال فکری، محبت، وفاداری، از خودگذشتگی، صبر و احترام در هر دو طرف رابطه لازمه.

یکسری حد و مرزها تو روابط بین دو نفر هست که اگر از اونها خارج شید برگشتن به روال سابقو خیلی سخت یا حتی ناممکن می‌کنه.

پیشنهاد میدم حتما به یک مشاور یا روانشناس مراجعه کنید تا برای حل مشکلتون یک راه علمی و منطقی پیش پاتون برداره.

انشاالله هرچی که بهتره، واستون پیش بیاد.

همیشه خانواده ی من واسطه شدن اخه...الان بایداوناواسطه بشن😔

هنوز هم مغروری

اگر میخای زندگیت درست بشه کوتاه بیا

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”