2777
2789
عنوان

پشیمون شدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 42 پست
 وقتی زندگیتو دوس داری به خاطرش بجنگ.البته هرکی صلاح زندگیشو خودش بهتر میدونه😊

اخه اگه من دوباره بخوام کوتاه بیام خیلی پرومیشه میشناسمش دوس دارم مثلایجوری بشه که اون بهم بگه برگردواینا

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم طلاق بچه بازی نیس مهریه بذاری اجرا فورا طلاقتو صادر کنن و مهریتو بدن نگران نباش مشاوره مشاور میده میتونی اونجا بهشون بگی دلت راضی نیس به طلاق

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اخه اگه من دوباره بخوام کوتاه بیام خیلی پرومیشه میشناسمش دوس دارم مثلایجوری بشه که اون بهم بگه برگرد ...

پس هیچ کاری نکن بهرحال اگه تورو وزندگیشو دوس داشته باشه خودش یه حرکتی میزنه

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

بهش نشون نده که داری کوتاه میای که فکر کنه پیگیرکارای مهریه ای.ولی دیگه دنبال کارای مهریهودادگاه نرو.خودش بعدچندماه حتمامیادسراغت.بعد شرط وشروطت روبگووبعدبرو سراغ زندگیا.تاغرورتم حفظ بشه

خُدا جُونَم؛ بابَتِ تَمامِ داشته هایِ زِندِگیم هَمیشه سِپاسگُزارِتَم🙏
عزیزم طلاق بچه بازی نیس مهریه بذاری اجرا فورا طلاقتو صادر کنن و مهریتو بدن نگران نباش مشاوره مشاور م ...

خیلی ناراحتم خیلی به قران بغض گلوموگرفته دارم خفه میشم یه مقدارازجهازموخریده بودم الان مامانم گذاشته تواتاق وقتی میرم میبینمشون خیلی عذاب میکشم تک تکشونوباذوق خریده بودم اخه چرابایداینطوری بشه😔😔😔

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

دادگاه خودش مشاورداره بروباهاشون صحبت کن بگو یه جوری شوهرتوبکشن اونجا هم خطاهاشو بهش گوش زدکنن هم مثلا پادرمیونی کنن آشتی کنین یه وقت براتون بذارن بهش هم نگن خانومت اومده وخواسته آشتی کنین خودشون راهشو بلدن عزیزم طلاق آخرین راهه فقط فعلا اصلا بچه دارنشین 

پس کمتر تهدید کن و تا تهش قضیه رو پیش ببر  حرف زدن سبک می‌کنه شخصیتت رو  سکوت کن و کا ...

واقعااینطوریه؟؟؟میترسم لج کنه

بهش نشون نده که داری کوتاه میای که فکر کنه پیگیرکارای مهریه ای.ولی دیگه دنبال کارای مهریهودادگاه نرو ...

ممنون

خیلی ناراحتم خیلی به قران بغض گلوموگرفته دارم خفه میشم یه مقدارازجهازموخریده بودم الان مامانم گذاشته ...

مطمئن باش مياد جلو

حالا كه تا اونجا پيش رفي عجله نكن بفهمه پشيموني

بذار يه كم به خودش بياد و مدام بگو كه از كدوم كاراش ناراحتي به جاي تهديد كردن

ديگران راقضاوت نكنيم.
دادگاه خودش مشاورداره بروباهاشون صحبت کن بگو یه جوری شوهرتوبکشن اونجا هم خطاهاشو بهش گوش زدکنن هم مث ...

فعلاتوحل اختلافیم

سلام بنظرم حتما بایه مشاور صحبت کن من یه جای خوب میشناسم کارش خیلی عالیه مشاوره تلفنی هم انجام میدن ...

واقعاممنون🙂

مطمئن باش مياد جلو حالا كه تا اونجا پيش رفي عجله نكن بفهمه پشيموني بذار يه كم به خودش بياد و مدام ...

تهدیدکه زیادنکردم فقط گفتم اگه این رابطه به جدایی برسه مهریمومیگیرم همشم بهش میگم ازکدوم رفتاراش ناراحتم