2777
2789
عنوان

مامان تو مخی

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 102 پست

بابات میتونه پس بده؟

اصن برا چی میخواسته؟

اگر بدانيد مردم هزار بار بيشتر به يك سردرد معمولى خوداهميت مى دهند تا به خبر مرگ من و شما،ديگر نگران نخواهيد شد کهدرباره شما،چه فكرى مى كنند...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد خلاصه تموم شد رفت وام ازدواجو گرفت پولو پس داد از سی تومن 13تومن کم شد با بقیش جهاز گرفت  ...

وام ۳۰ تومنه مگه؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

فقط چرخ گوشت و ابمیوه گیری و اینا گرفت هی نفرین میکنه ک ایشالله سیاه بخت بشی ایشالله خوشی وسایلاتو نکنی و اینا 

در صورتی ک با پول وام فقط واسه اشپزخونه خرید کرده 

گاز و پرده رو مادرشوهرم گفت من میگیرم نصف وسایلای اشپزخونه رو باز مادرشوهرم گفت من میگیرم

یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...

واا یعنی چی😐 اصلا برا چی میگرفته🤔

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
فقط چرخ گوشت و ابمیوه گیری و اینا گرفت هی نفرین میکنه ک ایشالله سیاه بخت بشی ایشالله خوشی وسایلاتو ن ...

چه خانواده شوهر خوبی گیرت اومده خداروشکر

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

خلاصه ما طبقه دوممون یکی از دوستای مامانمه

دخترش موقعی ک من با نامزدم دوست بودم امد گفت ک اره من میخوامش و عاشقشمو اینا منم دکمشو زدم 

بعد حالا مامان اون دختره رو همش میاره خونمون 

امروز من خواب بودم بیدار شدم دیدم خونمونه داشت سرم میترکید تلوزیون رو زیاد کرده بودن داشتن یواشکی حرف میزدن منم گفتم کمش کن دیونه شدم

یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792