2777
2789
عنوان

مامان تو مخی

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 102 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استاتر ناراحت نشیا  مادرت خیلی بِکنهِ داره از اونا سو استفاده میکنه

ب من میگه همه از شوهراشون میگیرن میدن ماماناشون

تو منو بدبخت کردی حالا جهاز ب قرآن هیچی نخریده شوهرم سنگ تموم گذاشته همه چی خریده بهترینشم خریده 

یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...
چه خانواده شوهر خوبی گیرت اومده خداروشکر

من پدر شوهرم خیلی خوب بود خیلی عاشقم بود مادر شوهرم خیلی خوب بود بعد یه بار مادرشوهرم ب نامزدم گفته بوده ک مامانش زنگ میزنه ازش بد میگه 

یه جوری ب گوشش برسون ک من مادرشوهرم هرچیم ک باشم بعدا میزنم تو سر دخترت خلاصه انقد از من بد گفته ک الان خیلی باهام سرد شدن

ب من میگه همه از شوهراشون میگیرن میدن ماماناشون تو منو بدبخت کردی حالا جهاز ب قرآن هیچی نخریده شوهر ...

خداشوهرتو برات نگهداره

خداروشکر ک بازم شوهرت خوبه

زودتر عروسی کن و برو و فقط درحد صله رحم ارتباط داشته باش بامادرت ک میترسم زندگیتو اتیش بزنه بااین کاراش

مادره احترامش.واجبه ولی نذار زندگیتو خراب کنه

خراب کرده دیگه چیکار میخواد کنه 

نامزدم سرکار با باباشه بعد هی تو سرکار زنگ میزنه بهش روزی سه چهار بار هیچیم نمیگه هی میگه چرا زنگ نمیزنی بهم وظیفته زنگ بزنی بهم و اینا اونم انقد از مغازه میاد بیرون تلفن جواب میده ب من گله کرد ک ب مامانت بگو انقد زنگ نزنه

من پدر شوهرم خیلی خوب بود خیلی عاشقم بود مادر شوهرم خیلی خوب بود بعد یه بار مادرشوهرم ب نامزدم گفته ...

آآآآآخ.. اصصصصلا باورم نمیشه!

از صد تا دشمن و غریبه هم بدتره😣

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

اینجور آدما از رو اجبار عرف و جامعه بچه دار میشن هر کاری برای بچه شون میکنن زورشون میاد ، تازه فکر میکنن یه عمر باید تاوان اون زحمت نصف و نیمه ای که تو بچه گی برات کشیدن رو بدی 

الهی بگردم قربونت بشم باباتم همینجوریه؟؟؟

امشب مامانم هی میگفته ایشالله سیاه بخت بشی

ایشالله خوشی وسیله هاتو نکنی (من یه بار یه چیزی ازش دیدم ب بابام گفتم از اون موقع ک بابام فهمید چیکار کرده با من بد شده) گفت ک خیر نبینی و اینا خلاصه نفرین کرد گفت میرم وسیله هاتو پس میدم گفتم چی خریدی ک میخوای پس بدی وسیله های ک تو بدی رو هم نمیبرم همون بهتر ک ببری 

بابام دیونه شده ب نامزدم گفته بود زنگ میزنه جوابشو نده

خداشوهرتو برات نگهداره خداروشکر ک بازم شوهرت خوبه زودتر عروسی کن و برو و فقط درحد صله رحم ارتباط د ...

شوهرم وقتی میبینه چجوری باهام رفتار میکنه میگه نمیزارم زیاد بری پیشش

اردیبهشت عروسیم ولی انقد نفرینم میکنه بقران دلم میخواد بمیرم برام سواله اونایی ک حاملن بچشونو دوست دارن؟چجوریه طعم مادر بودن ؟اصن ندیدم کسی با بچش مثل مامان من باشه هرموقع کسیو ک مامانش باهاش خوب بوده رو دیدم از درون آتیش گرفتم

آآآآآخ.. اصصصصلا باورم نمیشه! از صد تا دشمن و غریبه هم بدتره😣

بخدا خسته شدم دیگه نمیکشم نمیخامم با نامزدم درد و دل کنم بدونه تا چ حد عوضیه بخدا دیگه خسته شدم

اصلا نمیتونم درک کنم چرا این کارا رو میکنن فقط میتونم برات دعا کنم

توروخدا قسمت میدم برام دعا کن آرامش داشته باشم همین خواهش میکنم