2777
2789
عنوان

مامان تو مخی

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 102 پست
مادرت چیکار میکنه

چیکار میتونه بکنه؟؟؟ فقط کمی مقاومت، بعدش هم اگه من چیزی جواب داده باشم هی میگه همه اش تو مقصری نباید جواب می‌دادی تو فک می‌کنی الان واسه خودت کاره ای شدی؟؟؟ فکر اینو بکن ک ما بعد از تو هم می‌خوابم زندگی کنیم و ...

البته قبلاً ک نامزدی بودیم وقتی می‌شنید ک ناپدریم چیا گفته خیلی عصبی میشد اما الان...

بیخیال

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️
خب عزیزم شما باید وامو ک میگرفتی قرض مامانتو پس میدادی و بقیشم دست خودت میموند حالا اگه بابات هم میخ ...

هیچکدوم از وسیله هام ب سلیقه خودم نیست ولی هرچی نامزدم میگیره منو میبره ولی مامانم نه با دوستاشو عروس خاله هام میره میخره میاره همه چیم اشغال 

قرض و داد دیگه چیش می مونه بااون یه ذره یکم اشغال خرید

فک میکنی میزاشت دست من باشه خیلی هاره

یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چیکار میتونه بکنه؟؟؟ فقط کمی مقاومت، بعدش هم اگه من چیزی جواب داده باشم هی میگه همه اش تو مقصری نبای ...

مامانت با تو خوبه؟

واسه جهاز گرفتن چی میگه

منم یاد ندارم مامانم یه بار تو بچگی بغل یا بوسم کرده باشه،،از دختر بدش میومد شدید ،فقط برادرهام رو دوست داشت،،الانم عروس هاشو!!!!بقرآن قسم عروس هاش رو بیشتر از من میخواد،،مهم نیست برام اصلا،،فقط تعجب میکنم چه طور ممکنه یه مادر عروسش رو بخاطر پسراش دوست داشته ولی دختراش رو نه

منم یاد ندارم مامانم یه بار تو بچگی بغل یا بوسم کرده باشه،،از دختر بدش میومد شدید ،فقط برادرهام رو د ...

مامان منم غریبه پرسته میگم ایشالله بمونن برات غریبه ها جمعت کنن

بهش بگو عروس چشم دیدن مادرشوهرو نداره چ خوب ک خوشت میاد از کسایی ک نمیخوانت

مامانت با تو خوبه؟ واسه جهاز گرفتن چی میگه

آره خوبه اما میگه من هرچقدر بتونم جهیزیه میدم اما خب درکل سلیقه مامان و ابجیم ی چی هست سلیقه من ی جور دیگه و وقتی من نظری میدم بدشون میاد و میگن تو کج سلیقه ای چرا چون من رنگ های پاستیلی دوست دارم ن طلایی ن قهوه ای و... خب داریم با همسرم بخشی از وسایل رو خودمون میخریم و سعی میکنیم چیزایی ک مامانم اینا خریدن و من دوست ندارم رو هم خودمون بخریم جایگزین کنیم 

مامان منم غریبه پرسته میگم ایشالله بمونن برات غریبه ها جمعت کنن بهش بگو عروس چشم دیدن مادرشوهرو ندا ...

دست خودش نیست ،آخه مادرش هم اینجوری بود،سال به سال به مامانم زنگ نمیزد،،فقط عشقش نوه های پسرش و زن هاشون بودن،الانم مامانم داره این کارهارو با ما میکنه!هرچی دارم فکر میکنم ببینم یه خاطره خوب باهاش دارم میبینم نه ،،،،فقط از دستش حرص خوردن هامو و گریه هام یادم میاد

منم یاد ندارم مامانم یه بار تو بچگی بغل یا بوسم کرده باشه،،از دختر بدش میومد شدید ،فقط برادرهام رو د ...

من چی بگم همه اش مامانم منو با دختر داییم ک ۱۵ سالشه و عقد کرده مقایسه می‌کنه میگه ببین اون گوشی رو میزاره در گوش مامانش تا ی وقت اگه نتونست جواب همسرش رو بده مامانش کمکش کنه ببین چ‌ با سیاست هست منم تو دلم میخندم میگم ببین مادر من اگه این سیاست هست من ترجیح میدم ک سیاست نداشته باشم کلا فک می‌کنه من هیچی از زندگی کردن بلد نیستم و هی باید تو گوشم بخوانند و بعضی رفتارهای اشتباه رو ک فک میکنند درسته رو هی گوشزد کنند ک همرنگ اونا باش 

دست خودش نیست ،آخه مادرش هم اینجوری بود،سال به سال به مامانم زنگ نمیزد،،فقط عشقش نوه های پسرش و زن ه ...

چند سالته؟

آره خوبه اما میگه من هرچقدر بتونم جهیزیه میدم اما خب درکل سلیقه مامان و ابجیم ی چی هست سلیقه من ی جو ...

مامان منم میره خودش میخره میاد منم اصلا سلیقشو قبول ندارم بعدا عوض میکنه خودم ایشالله 

بخدا خسته شدم دیگه نمیکشم نمیخامم با نامزدم درد و دل کنم بدونه تا چ حد عوضیه بخدا دیگه خسته شدم

بهش چیزی نگو زشته

تف سر بالاس ولش کن هیچی نگو 

دندون رو جیگر بزار اردیبهشت میری از پیشش راحت میشی عزیزم 

بیخیال باشه؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️