2777
2789
عنوان

مامان تو مخی

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 102 پست
سرسنگینه ک رفتار میکنی نفرین میکنه  خدا خودش جوابشو میده من فقط دعا دعا میکنم زودتر تموم شه و ...

ببین از قدیم گفتن به دعای گربه سیاه بارون نمیاد ! وقتی دیوانه است و داره در حق بچه خودش اینجوری میکنه خدا نگاهشم نمیکنه چه برسه به اینکه نفریناش بگیره ، دعا میکنم به احت ترین حالت ممکن بگذره و خلاص بشی عزیزم 🙁❤️

چه مادرشوهرت خوبه و همچنین پدرشوهرت

خدا همه ی نعمت هارو باهم از آدم نمیگیره

اگه مامانم تو گوش بابام نخونده بابام خوبه خیلی

ولی این یه نفر یه تن گند میزنه ب زندگی آدم

یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین از قدیم گفتن به دعای گربه سیاه بارون نمیاد ! وقتی دیوانه است و داره در حق بچه خودش اینجوری میکن ...

ایشالله فقط تموم شه

خسته شدم از نفریناش حسرت داشتن مادر خوب ب دلم موند ولی هیچ وقت مثل مادرم نمیشم برای بچم

خوب پس باسیاست تحمل کن ، با نامزدت صحبت کن ، جلو مادرت سر سنگین باشین ، وقتی میپرسه با مادرشوهرت چجو ...

منم مجبور بودم تو دوران نامزدی جوری رفتار کنم انگاری خانواده همسرم منو نمیخوان و همه چی تموم شده اما خب الان مادرشوهرم اینا جلوی ناپدریم هم خیلی بهم محبت میکنند و بعد از این ک اونا میرن خونه طوفان ب پا میشه

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️
منم زیاد بخشیدم اما این عهدی هست ک با خدا کردم گاهی اوقات ک خیلی عصبی میشم اگه با خدا عهد نکرده بودم ...

خدا کمکت کنه ایشاله همینجوری ک سختی میکشی هزار برابرش خدا بهت آرامش بده آرامش مهم ترین چیز تو زندگیه

منم مجبور بودم تو دوران نامزدی جوری رفتار کنم انگاری خانواده همسرم منو نمیخوان و همه چی تموم شده اما ...

خونه ما هم اینجوریه وقتی اونا باهم خوبن مامانم میاد پرم میکنه ازشون بد میگه

خدا کمکت کنه ایشاله همینجوری ک سختی میکشی هزار برابرش خدا بهت آرامش بده آرامش مهم ترین چیز تو زندگیه

همچنین شما گلم

راستی کتاب خانواده درمانی رو حتما بخون خیلی کمکت میکنه

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️
همچنین شما گلم  راستی کتاب خانواده درمانی رو حتما بخون خیلی کمکت میکنه

ممنون

میگیرم حتما واقعا خانواده درماااانی لازمه

خب عزیزم شما باید وامو ک میگرفتی قرض مامانتو پس میدادی و بقیشم دست خودت میموند حالا اگه بابات هم میخاست مبلغی میذاشت وباهاش وسیله هاتو میخریدی ک دست مامانت نباشه و به سلیقه خودت خرید میکردی