2777
2789
عنوان

مامان تو مخی

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 102 پست
اونا اول میگفتن چشماتو بخورم عروس  پیشونیمو بوس میکردن هربار ک باهام خوب میشن مامانم ازم بد می ...

عقدم از زمانی ک اومدن خواستگاری دم گوش پدرشوهرم بدگویی منو کرد و تا الان ادامه داره، ی سری ک واسه ناهار خونه ما بودن رفت واسه خودش املت درست کرد گفت اینا ب من غذا نمیدن😏😏😏😏

اینا کوچیک ترین اذیتاش بود، پدرشوهرم میگه بیا دوران عقد رو هم خونه ما باش تو هم دختر خودمونی خودمون برات جهیزیه میخریم و عروسی میگیریم ک دیگه اذیت نشی اما خب من فقط خجالت میکشم از این همه مهربونی و محبتشون

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عقدم از زمانی ک اومدن خواستگاری دم گوش پدرشوهرم بدگویی منو کرد و تا الان ادامه داره، ی سری ک واسه نا ...

اینجور آدما موقع مردن خیلی عذاب میکشن چون خیلی دل شکستن

نمیشه هم آدم ب غریبه پناه ببره ک برن پشت آدم بعدش حرف بزنن

یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...
اینجور آدما موقع مردن خیلی عذاب میکشن چون خیلی دل شکستن نمیشه هم آدم ب غریبه پناه ببره ک برن پشت آد ...

درسته با اینکه خانواده ها از قبل همدیگه رو می‌شناختند اما خب تحت هیچ شرایطی روم نمیشه برم خونه اونا بخصوص اینکه تو ی استان دیگه زندگی میکنند

درسته با اینکه خانواده ها از قبل همدیگه رو می‌شناختند اما خب تحت هیچ شرایطی روم نمیشه برم خونه اونا ...

تو کی عروسی میکنی؟

من دیگه یه ورمم نیست اولا خیلی ناراحت بودم  ولی الان میگم اون دنیاشو سوزوند ب من چه

من ک می‌بخشم تا خدا اشتباهات منو هم ببخشه از طرفی وقتی می‌بخشی خودت آروم میشی امتحانش کن

من ک می‌بخشم تا خدا اشتباهات منو هم ببخشه از طرفی وقتی می‌بخشی خودت آروم میشی امتحانش کن

من انقد بخشیدم دیگه نمیتونم فقط متنفر میشم

بیشتر از این نمیخام ابروم بره دیگه چقد نامزدم بخواد وسیله بخره بخدا دیگه خجالت میکشم فقط اشپزخونه ر ...

خوب پس باسیاست تحمل کن ، با نامزدت صحبت کن ، جلو مادرت سر سنگین باشین ، وقتی میپرسه با مادرشوهرت چجوری ای بگو افتضاح باهام سردن محلم نمیدن ، درسته سخت میگذره ولی ایشالله اردیبهشت میری سر خونه و زندگیت رابطه تو کم میکنی دیگه به مشکل نمیخوری به شوهرتم بگو با خانوادش صحبت کنه جواب مامانتو ندن زنگ میزنه گوشیو برندارن ، اینجوری کمتر بهت سخت میگذره

خوب پس باسیاست تحمل کن ، با نامزدت صحبت کن ، جلو مادرت سر سنگین باشین ، وقتی میپرسه با مادرشوهرت چجو ...

سرسنگینه ک رفتار میکنی نفرین میکنه 

خدا خودش جوابشو میده من فقط دعا دعا میکنم زودتر تموم شه و برم

من انقد بخشیدم دیگه نمیتونم فقط متنفر میشم

منم زیاد بخشیدم اما این عهدی هست ک با خدا کردم گاهی اوقات ک خیلی عصبی میشم اگه با خدا عهد نکرده بودم اینو نمیبخشیدم اما خب بعدش می‌بخشم